Echt waar: USV wint 10.000 euro bij SBS6 spelshow

Veertien dagen lang moesten ze hun mond houden. Dit vanwege harde contractafspraken met de tv-producenten van SBS6. Achteraf een prestatie op zich. Want gisteravond tijdens de uitzending van de quiz ‘Echt waar?!’ bleek dat de USV-delegatie maar liefst 10.000 euro had verdiend voor de clubkas.

Het spel ‘Echt waar?!’ wordt gepresenteerd door Jan Versteegh en draait om het herkennen van leugens en waarheden. Lastig genoeg want ze worden op zeer overtuigende verteld door acteur Leo Alkemade en comedian Soundos el Ahmadi. Elke uitzending gaat het om 10 stellingen en een prijzenpot van 50.000 euro. Namens USV bleef secretaris Daniëlle Vlierman tot en met de slotvraag in de race. Ook haar laatste antwoord bleek juist waardoor USV een royale cheque overhield aan het bijzondere uitstapje naar de studio in Baarn. USV werd geselecteerd voor deelname aan deze spelshow door de nauwe betrokkenheid bij De Vriendenloterij en de al jarenlange aandacht voor duurzaam beleid. Het bedrag is een mooie opsteker voor USV nu er een aantal kostbare renovatie- en nieuwbouwplannen op de tekentafel liggen.

1920 Jan Danielle
USV topper Daniëlle Vlierman met presentator Jan Versteegh.

1920 Echt waar teamfoto
Het winnende team

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!