Uitslagen en wedstrijdverslagen jeugd 14-09-2019

SJO FC Dalfsen JO8-2 – USV JO8-1 (3-6)

USV JO8-2 – SJO JCHW JO8-1G (4-3)
Met een heerlijk zonnetje speelden wij vandaag tegen de combinatie tussen Hoonhorst en Wijthmen. Het was een zeer spannende en gelijk opgaande wedstrijd. Na het eerste en het tweede kwart stond het 1-1, na het derde kwart stond het 2-2. Paar minuutjes voor tijd maakte JCHW de 2-3, maar onze mannen gaven niet op. Een waar slotoffensief zorgde voor de terechte 3-3. In de laatste minuut scoorden we zelfs nog de winnende 4-3. Een echte teamprestatie. Morgen (zondag 15-9) geven we de moeders nog een pak (voetbal)slaag, daar hebben we óók zin in!

Nieuwleusen SV JO9-1G – USV JO9-1 (2-16)
Vandaag een spannende wedstrijd gespeeld tegen onze buren van SV. Al doet de uitslag iets anders denken. Het begon voor sommige kinderen al de avond ervoor. Het na bed gaan en dan te bedenken dat er de volgende dag tegen SV gespeeld moest worden. De speeldag begon ook wel een beetje spannend. De broodjes gingen moeizaam naar binnen en de gedachte van niet willen verliezen van de buren en misschien wel van een vriendje. De start van de wedstrijd was zeer veel belovend voor USV die erg goed begon aan de wedstrijd, de spanning was er af. Na wat over en weer te spelen werd er al snel na een mooie aanval van USV gescoord. 0-1 was binnen. Hier was een begin gemaakt voor nog vele doelpunten. De mooiste aanval was van USV. De bal begon achterin op rechts en ging via alle spelers naar voren, deze belande aan de linkerkant van het veld. De bal werd netjes terug gelegd naar de punt van het doel gebied. Jammer genoeg mocht deze aanval niet bekroond worden met een goal. Na vele doelpunten werd de eind uitslag bepaald door een goed fluitende scheidsrechter op 2-16 in het voordeel van een goed voetballend USV. USV JO9-1 is door in de beker. Ze hebben alle wedstrijden gewonnen. Dedemsvaart werd verslagen met 21-2. Ommen werd ook verslagen met 2-16 en nu SV Nieuwleusen ook met 2-16. Nu op naar de competitie.

USV JO9-2 – SJO JCO JO9-3G (12-1)
Vandaag onze tweede wedstrijd dit seizoen. Ondertussen hebben we nieuwe talenten weten te scouten en aan ons te binden, Milan en Floris. Voor hun was het hun eerste wedstrijd bij onze mooie club. Het veld stond voor ons al klaar en we kwamen goed uit de startblokken. Al snel scoorden we onze eerste goal. Altijd lekker om zo te starten. De tweede volgde ook snel. Daarna bood de tegenstander goed weerstand een lange tijd en kwamen ze op 2-1. Daarna dachten onze jongens en Olivia we moeten even gas geven. En dat deden ze….mooi overspel en kort en fel op de bal. Dat was de kracht van ons en we liepen fors uit. In de tweede helft dacht onze keeper Bas het is hier wel erg rustig en laat ik ook even meedoen. Opeen liep er een geel gekleurde keeper voor de goal van de tegenstander, snel weer terug. Leuke sportieve wedstrijd en daarna penalty’s en handjes geschud. Iedereen heet genoeg speelminuten gehad en we mogen woensdagavond alweer !

USV JO10-1 – JVC Dedemsvaart JO10-3 (3-4)

USV JO11-1 – JVD Dedemsvaart JO11-2 (3-4)
Met dit mooie weer is het natuurlijk heerlijk voetballen en de jongens hadden er zin in. Dat was ook goed te zien tijdens de wedstrijd die op en neer ging met kansen aan beide kanten. De tegenstander was soms net iets feller en kwam daardoor op voorsprong, maar USV liet zich niet uit het veld slaan en maakte steeds weer gelijk. Uiteindelijk wist JVC vlak voor tijd nog te scoren en was er niet genoeg tijd meer voor de gelijkmaker van USV. Al met al een spannende wedstrijd.

Rohda Raalte JO12-2 – USV JO12-1 (9-4)
Een latertje vandaag…. Om 10.30 vertrokken naar Raalte waar om 11.30 de aftrap werd gegeven.
We begonnen sterk, konden redelijk goed bij blijven en het verschil in doelpunten was minimaal.
Helaas werd het toch iets te zwaar gedurende de wedstrijd en kon Rohda uitlopen tot een goeie voorsprong.
In het laatste kwartier van de wedstrijd konden we nog even doorzetten en werd de uiteindelijke stand beperkt tot 9-4..
Woensdag de laatste van de beker en dan vol goeie moed de competitie in.

USV JO12-2 – CSV’28 JO12-7 (1-6)
Op een mooie zaterdag ochtend werd er gespeeld tegen CSV uit Zwolle. Bij USV konden we drie nieuwkomers verwelkomen dit seizoen. De kersverse blauwwitten Daan, Kaiz en Joran hadden er veel plezier in en speelden dan ook een goede wedstrijd. CSV bleek deze ochtend de betere ploeg en de jongens uit Zwolle wonnen dan ook, verdiend, met 1-6. Scheidsrechter dhr. O. Ganzeboer floot overigens een foutloze wedstrijd, hetgeen resulteerde in een uiterst vriendelijk en sportief duel. Uiteindelijk zal het team van USV de aankomende weken beter aan elkaar wennen en dan kan de eerste overwinning van dit seizoen niet lang meer uitblijven!

Nieuwleusen SV JO13-3 – USV JO13-1 (0-11)

Nieuwleusen SV MO13-1 – USV MO13-1 (2-3)
Vandaag speelden we de derby tegen SV Nieuwleusen MO13-1. De tegenstander begon de wedstrijd fel en was meer in de aanval. Maar wij hielden stand en al snel hadden wij de overhand. Wij scoorden het eerste doelpunt, maar al snel kwam Nieuwleusen op gelijke hoogte. Ook daarna wisten wij eerst de 1-2 te scoren, maar weer wisten zij gelijk te maken. We gingen vol voor nog een doelpunt en dat is gelukt. Vandaag een mooie overwinning behaald. Volgende week starten we vol goede moed de competitie.

USV JO15-1 - Nieuwleusen SV JO15-1 (0-7)

USV JO15-2 – SJO FC Dalfsen JO15-3 (4-5)

SJO JCO JO15-6G – USV JO15-3 (2-5)

USV MO15-1 – HHC Hardenberg MO15-1 (5-1)
Vanmorgen mochten onze meiden hun 2e bekerwedstrijd thuis spelen tegen de dames uit Hardenberg. Gezien de beide uitslagen tegen Dalfsen kon dit wel eens een hele leuke wedstrijd worden. En dat werd het ook, want onze meiden waren al voor de wedstrijd heel serieus en ze hadden er zin in, ook al zat menigeen met een gespannen koppie in de kleedkamer. Vooraf even wat tactiek op het bord en wat tekst en uitleg en vooral lekker voetballen was het motto. Nou, dat was te zien, want na 2 minuten zat de 1-0 er al in voor ons, na een mooie dribbel van Suus vanaf eigen helft richting doel en goal ! Na 10 minuten bijna hetzelfde , want na een goede onderschepping achterin kwam Sophie in balbezit en na een lange counter naar voren, schoot zij de 2-0 er in. In de rust even een paar tips en pluimen en vooral iets meer positiespel spelen. Na een goede start en wat kansen tikte Lisanne na een goede voorzet van Merle, de 3-0 er in. Maar HHC bleef ondanks de achterstand toch voetballen, waardoor ons team toch flink hun best moest blijven doen om de 0 te houden. Na 50 minuten schoot Lotte de 4-0 er in na een goede onderschepping van Aysha op het middenveld en een mooie pass van Suus. De USV meiden kregen nog heel veel doelkansen, maar de bal wilde er even niet meer in. Na een poging achterin om het voetballend op te lossen via de keepster, ging het helaas mis , waardoor de 4-1 viel. Helemaal niet erg, gewoon proberen te voetballen en dan kan dit gebeuren ! Maar vanaf de aftrap stonden de neusje meteen weer naar voren en na een 2e poging via de keepster ontstond een mooie aanval waardoor Lotte met een snelle counter de 5-1 op het scorebord zette. Een hele mooie wedstrijd ook dankzij HHC meiden, die goed weerstand boden, waardoor het een hele mooie wedstrijd was om te zien voor het publiek. Een hele dikke pluim voor de USV meiden, top gespeeld !!!

SJO JCO JO17-2 – USV JO17-1G (5-2)

USV JO17-2 – ST SC Balkbrug JO17-2 (6-4)

ST HMC MO17-1 – USV MO17-1 (3-2)
Vandaag onze eerste wedstrijd van het nieuwe Seizoen. Voor de beker moesten we vandaag naar HMC. De Hattem Meiden Combinatie. Door verschillende redenen hadden we te maken met veel afzeggingen en hebben we een beroep kunnen doen om de MO17-2. Dank daarvoor. Al na 4 minuten stonden we achter, we kwamen steeds beter in de wedstrijd. Vier goede kansen werden helaas geen goals. De rust werd bereikt met een 1-0 achterstand. Na rust kwamen we al snel op een 3-0 achterstand. Maar toen was het onze beurt. Eerst een pegel van Fleur van zo’n 20 meter die tegen het net krulde. Even later was het Charlotte die scoorde en maakten we het nog heel spannend. Tot een doelpunt kwam het helaas niet meer. Vol goede moed op naar komende woensdag voor onze tweede bekerwedstrijd.

Reaal Dronten JO19-1 – USV JO19-1 (6-0)

Gramsbergen MO19-1 – USV MO19-1 (5-2)
Daar zijn we weer. Een elftal op de zaterdag en ons kennende zal het wel weer een bijzondere dag worden. Extra vroeg aanwezig om even de kleding om te ruilen. Ook handig dat iedereen nog weet wat gewenst was (dus niet). Te laat op weg naar Gramsbergen. Door ziekte etc. maar met 11 dames. Genoeg om te spelen. Ach drukte op de weg door een truckersfestijn. De rit duurt even wat langer maar toch 5 minuten voor aanvang wedstrijd iedereen in de kleedkamer. Even snel een warming up en we gaan beginnen. Lekker rustig ballen. Een gelijk opgaande strijd en door een foutje 1-0. Toch beginnen we te voetballen en dan is het 1-1. De eerste blessure dient zich aan. Verder met 10 man. Bijna einde eerste helft weer een uitvaller. Tussenstand 3-2. Niet slecht. Bijna de gehele tweede helft met 9 man gespeeld. De dames hebben het beste eruit gehaald. Buitenspel, rustig rondtikken, druk zetten alles zag er goed uit. Helaas nog 2 doelpunten erbij van Gramsbergen. Goed gewerkt dames. Hulde.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!