USV heeft geen kind aan SV Zwolle (4-0)

Trainer Marco Onderberg van SV Zwolle is momenteel een niet te benijden coach. Na de grote bekernederlaag van vorige week tegen sv Epe (7-1) zag hij zijn team vlak voor de start van de competitie met 4-0 verliezen van USV.
Met zijn opponent Yves Heskamp van USV is het vast beter gesteld. De hoofdcoach heeft ondanks het ontbreken van een drietal spelers, de luxe dat hij een brede selectie heeft. Dat betaalde zich in de bekerwedstrijd tegen SV Zwolle ook uit.
Al vanaf de eerste minuut was USV de bovenliggende partij. Sporadisch kropen de Zwollenaren uit hun schulp maar door een slordigheid in de verdediging kon Leon Kooiker in de 24e minuut eenvoudig de 1-0 langs doelman Douwe Bruinsma schieten. Toen Stefan Boers zo’n twintig minuten later op snelheid zijn directe tegenstander passeerde, was het voor Max Schaeffer een koud kunstje de 2-0 binnen te schuiven.
Na rust een zelfde spelbeeld. Zwolle wilde wel maar kwalitatief kwam het veel tekort. De thuisploeg kon dan ook freewheelend de wedstrijd uitspelen. Leon Kooiker (penalty na overtreding op Max Schaeffer) en Rémon van der Kolk (prachtige goal) bepaalden uiteindelijk de eindstand op 4-0.
Zondag staat voor USV de eerste competitiewedstrijd op het programma. Dan komt Ruinen op bezoek in Nieuwleusen. De aftrap is om 14.00 uur.

1920 USV SV Zwolle
Het doelpunt van Rémon van der Kolk in de maak.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!