Apotheek Nieuwleusen brengt verband aan bij USV

Sporten is gezond. Voetballen ook. Maar dat is wel een contactsport. Dus soms gaat er weleens iets mis. Een bloedneus, een verstuikte enkel of een pijnlijke schaafwond vanwege het droge veld. Bij USV zijn dan jarenlange verzorger Ben Vonder of zijn stand-in Nelleke van der Veen snel ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Apotheek Nieuwleusen helpt hierbij een handje door de EHBO-voorzieningen bij USV op peil te houden volgens de meest recente normen. Apotheker Henri Sikkens kwam vorige week langs om het nieuwe materiaal te overhandigen en kreeg in ruil voor deze welkome aanvulling een dankbaar bloemetje overhandigd door Ben Vonder en Dick ten Klooster van USV.

1920 Sikkens
vlnr: Henri Sikkens, Ben Vonder en Dick ten Klooster.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!