Uitslagen en wedstrijdverslagen USV jeugd 28 september 2019

USV 4 tegen 4 Glasgow / Celtic – Bayern/Schalke/Liverpool

De 4x4  moest zaterdag voetballen, thuis tegen SC Lemele en JC Ommen. Alle drie kwamen ze met  twee teams. Dat werden drie wedstrijdjes van 12 minuten voor elk team. Ze hadden er zin in,  Het is leuk om te zien hoe fanatiek ze al zijn, en hoe graag ze al willen winnen. Al lukt dat natuurlijk niet altijd.  Volgende week moeten we uit naar SV Nieuwleusen.

HTC JO8-1 - USV JO8-1 (8-6)

Nieuwleusen SV JO8-1 - USV JO8-2 (9-1)

Eerlijk gezegd weet de leider niet zo goed hoeveel het geworden is, dus de uitslag is een gokje. Belangrijker is dat er best goed gevoetbald werd. Wij vinden de uitslag enigszins geflatteerd, de jongens hebben goed samengewerkt, maar Nieuwleusen was net iets sterker. Deze week weer goed trainen en dan hebben we volgende week vast weer veel plezier!

USV JO9-1G – MSC/Amslod JO9-1 (18-3)

USV JO9-2 – Hardenberg ’85 JO9-1 (2-6)

Vandaag waren al onze 9 spelers weer present en weer zin in de wedstrijd. Een paar spelers hadden een kort nachtje door een verjaardagsfeestje van de vorige avond dus die moesten nog even wakker worden. Dat was ook te zien in het score verloop. Tegenstander speelde goed en wij konden niet genoeg tegenstand bieden. Iedereen deed goed z’n best en we lieten de kopjes niet hangen ondanks dat we achter stonden. Het spel werd eind wedstrijd juist beter dus dat geeft een goed gevoel voor de volgende wedstrijd.

SJO JCO JO10-3G - USV JO10-1 (14-10)

Berkum JO11-5 - USV JO11-1 (1-7)

Leuke wedstrijd tegen een leuke tegenstander. Eindelijk zat het een keer mee en wisten we alras op een 0-2 voorsprong te komen. Mede door Twan en Jayden die ons goed geholpen hebben konden we daarna uitlopen naar een 1-7 overwinning.

Heino JO12-1 - USV JO12-1 (4-0)

Uit naar Heino vandaag en we mochten alweer vroeg aantreden. Vooral in de eerste helft kregen we redelijke kansen die net niet verzilverd konden worden. De jongens speelden bijna perfect en het was een mooie wedstijd om naar te kijken. Met enige moeite kwam Heino op voorsprong. Helaas had Heino in de tweede helft een aantal kansen die ze benutten en werden er in korte tijd een aantal doelpunten gemaakt. Ondanks het verlies bleven de jongens gemotiveerd en samen in het spel zitten. Kortom een mooie wedstijd waar we met trots op terug kunnen kijken.

USV JO12-2 – Go Ahead Kampen JO12-3 (0-12)

Vandaag was Go Ahead Kampen de tegenstander. Het eerste kwartier kwam USV goed door. Er werd goed verdedigd en het bleef lang 0-0. We hadden nog wat moeite om vooruit te voetballen en van ons eigen doel af te komen. Uiteindelijk konden we niet onder de druk uitkomen en konden de jongens uit Kampen uitlopen naar een grote voorsprong. Het grootste leerpunt is dan ook samen verdedigen en samen aanvallen. Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen 😊!

USV JO13-1 –SJO WIJC JO13-2 (5-2)

Vandaag thuis tegen SJO WIJC. Op papier zou het goed te doen zijn. Met deze instelling begon USV te mak aan de wedstrijd en duurde het 15 minuten voordat USV de openingsgoal maakte. Het was een rommelige wedstijd waar de echte pit om te winnen er deze wedstrijd niet echt in zat. Vlak voor rust de 2-0. Na de rust scoorde SJO al  snel de 2-1. Hierdoor werd USV een beetje wakker en scoorde daarna snel de 3-1. Snel volgden de 4-1 en de 5-1 elkaar op. SJO gaf echter nog niet op en scoorde uiteindelijk nog de 5-2. De punten binnen na een rommelige wedstijd.

SC Genemuiden MO13-3 - USV MO13-1 (0-6)

We speelden vandaag uit tegen Genemuiden. We begonnen de wedstrijd goed en een aantal kansen. We speelden veel over, maar daardoor vergaten we soms te scoren. Al snel scoorden wij. Met rust stond het 0-3. Ook na rust gingen we door en gaven we nauwelijks kansen wel. Zelf kregen we wel kansen en maakte ze mooi af. Een mooie overwinning. Met name het goede samenspel was grote klasse vandaag.

USV JO15-1 – SDOL JO15-1 (5-3)

Hattem JO15-2G - USV JO15-2 (7-3)

USV JO15-3 – Gramsbergen JO15-3G (1-4)

ST Steenwijk / d’Olde Veste’54 MO15-1 - USV MO15-1 (2-8)

Vanmorgen onze 2e competitiewedstrijd van het seizoen uit In Steenwijk. Na de goede wedstrijd van vorige week, gingen we met goede moed op pad. Voor de wedstrijd even wat tips en technische zaken, maar vooral weer lekker voetballen. Eenmaal op het veld, waar de wind lekker schuin over heen blies, kwamen we weer als een gek uit de startblokken. Dit gaf na 2 minuten al een verrassende 0-1 op het scorebord, nadat een voorzet van Merle via een rare hoge stuit over de keepster ging. Maar de dames uit Steenwijk waren voetballend ook zeer goed, dus het USV team moest vandaag weer volle bak en diep gaan. Na een paar kleine kansen aan beide zijden, viel in de 16e minuut na een mooie combinatie de 0-2 door een doelpunt van Lotte. Onze meiden bleven er kort op zitten en met mooi voetbal viel in de 24e minuut de 0-3 door Lotte na goed werk van Sophie en Suus op het middenveld. Na wat omzettingen in het team viel er een zeer mooie 0-4 vlak voor rust, want na een goede opbouw en een prima steekbal van Lotte vanaf het middenveld, prikte Merle met een knappe bal in de korte hoek de bal langs de keepster het net in. In de rust even wat tips en uitleg en de melding : wees op je hoede, want de dames van Steenwijk spelen helemaal niet slecht , wij scoren gewoon beter! Dus met een opgeladen accu de 2e helft in en blijf vooral lekker voetballen. Na een klein kwartiertje tikte Lisa de 0-5 in het doel na een goede actie en voorzet van Merle. Nog blij van het doelpunt, kregen we vanaf de uittrap meteen de 1-5 om de oren, omdat we even geen communicatie op de linkerflank hadden , waardoor de bal gevaarlijk onze 16 meter in kwam en de spits de bal er mooi inschoot. Maar onze meiden waren meteen weer bij de les, want vanaf de aftrap viel meteen de 1-6 door Lotte na een mooie steekbal van Tirza. Ik was nog aan het schrijven toen meteen ook al de 1-7 viel door Tirza met een (blijkbaar) mooi afstandsschot van net buiten de 16 meter. Ondanks de stand bleven de meiden van Steenwijk goed voetballen en moesten de USV meiden ook de 2e nog steeds scherp blijven en hard werken , vooral achterin werden er nog vele duels uitgevochten. Vlak voor tijd viel nog een mooie 1-8 door Lotte, door een goede assist/pass van Suus. Vlak voor tijd even niet scherp door de stand en geen druk op de bal en prompt viel nog de 2-8. Maar de USV meiden waren vandaag weer top en het was weer een hele mooie teamprestatie, vanaf de keepster tot en met de aanvalsters !!! Klasse gespeeld vandaag dames, TOP !!!

USV JO17-1G – Noordscheschut JO17-2G (10-1)

Na vorige week een 2-2 gelijkspel tegen Gramsbergen, vandaag thuis tegen Noordscheschut. Met rust 3-1, eindstand 10-1. Goed voor het doelsaldo!  Volgende week uit tegen Zuidwolde, ook een onbekende tegenstander.

Maar als we zo voetballen als vandaag, komt dat helemaal goed.

HHC Hardenberg JO17-4 - USV JO17-2 (2-6)

USV MO17-2 – Marienberg MO17-1 (8-0)

De heftige nederlaag van vorige week bleek toch echt een uitschieter te zijn. Vandaag stonden we er weer! Ditmaal veel beter dan de tegenstander uit Mariënberg. We gingen weer positief deze wedstrijd in. Na een paar goeie aanvallen met goed overspel kwamen we tot het eerste doelpunt. Door goed samen te werken en opbouwen vanuit de verdediging kwamen we tot nog 3 doelpunten in de eerste helft. De ruststand was 4-0. Na de rust begonnen we weer sterk. Het duurde even tot het 5e doelpunt viel, maar daarna volgden de andere doelpunten snel. Met nog 3 doelpunten uit goede aanvallen was de eindstand 8-0. Hiermee staan we ook weer in de plus met ons doelsaldo (11-10 na twee wedstrijden)! Volgende week zijn we vrij, maar de week daarna gaan we er weer volle bak voor 😊!

Bergentheim JO19-1 - USV JO19-1 (3-0)

USV MO19-1 – Heino MO19-1 (1-3)

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!