Uitslagen en wedstrijdverslagen USV jeugd 12 oktober 2019.

Kaboutertraining

Vanmorgen stonden maar liefst 12 enthousiaste kinderen aan de aftrap van de kaboutertraining. Het weer was niet best, maar dat geeft bij USV niet want we hebben heerlijk getraind in de overdekte boardinghal. De volgende kaboutertraining is op zaterdag 26 oktober om 10.00 uur.

USV 4 tegen 4 Glasgow Rangers / Celtic – Manchester United / Liverpool

Vorige week zaterdag moesten we uit naar SV Nieuwleusen. Wat hadden ze er weer zin in, elk team moest weer drie wedstrijden spelen. We hadden de teams iets aangepast, vergeleken met vorige week. Op een paar uitschieters na waren ze aardig aan elkaar gewaagd en ze kunnen elkaar steeds beter vinden in het veld. Na afloop natuurlijk nog even penalty’s schieten. Zaterdag, we mogen weer voetballen. Ondanks de regen was iedereen weer aanwezig. JC Ommen kwam op bezoek. Je kon hier goed zien dat zij nog wel een stukje verder zijn dan ons, maar we lieten de moed niet zakken. De laatste wedstrijd mochten de USV teams tegen elkaar, ze waren aardig aan elkaar gewaagd. Nu een weekje vrij i.v.m. herfstvakantie.

Owios JO8-1 - USV JO8-1 (9-4)

Vandaag op bezoek geweest bij een fysiek sterke ploeg die ook nog een balletje kon trappen. Na de grote overwinning vorige week stonden de jongens nu ineens met 4-0 achter. Aangegeven is dat ze meer hun lichaam moesten gebruiken, waardoor de jongens zich nog terug knokten in de wedstrijd, het 2e gedeelte werd met 5-4 verloren. Verloren van een goede tegenstander en een goede leerschool voor de jongens.

Berkum JO8-4 - USV JO8-2 (3-3)

Hartstikke leuke spannende wedstrijd die stopte bij 3-3. Teams waren erg aan elkaar gewaagd.

USV JO9-1G – Olympia’28 JO9-1 (5-5)

USV JO9-2 – ST SC Balkbrug/Avereest JO9-1 (1-3)

Vandaag een test voor de leiders/trainers. Zij zijn bezig met een KNVB cursus en proberen vandaag het geleerde uit les 1 in de praktijk te brengen. Onze spelers hebben er zin in, het veld is wat nat dus de bol rolt goed. We hadden ons voorgenomen om niet te veel te coachen….. ze lekker te laten spelen zonder te veel te roepen. Bij vlagen lukt dat. Maar wat doen ze het goed. We hebben eerder tegen dit team gespeeld en verloren toen. Maar we houden heel lang stand maar komen helaas achter, door een heel slim spelmoment van Milan wordt het 1-1. Alles kan nog ! Helaas krijgen we nog 2 goals tegen en lukt het ons niet om nog te scoren. Wat een leuke wedstrijd om te kijken zeg, het gaan heel goed samen en je kunt zien dat we beter als team worden. Zo doorgaan allemaal !

Pesse JO10-1 - USV JO10-1 (5-9)

Vandaag een heerlijke wedstrijd er werd veel overgespeeld, diep gespeeld en uitstekend verdedigd doelpuntenmakers bij ons waren Marai, Ties, Levi Dons en Joris, Luuk en Stijn hebben goed gekeept. Klasse gespeeld.

Lemelerveld JO12-1 - USV JO12-1 (9-2)

USV JO12-2 – WVF JO12-3 (1-15)

Vandaag was WVF de tegenstander. USV begon zeer gemotiveerd aan deze wedstrijd. WVF bleek al gauw een veel betere tegenstander. De eerste helft kon USV door goed verdedigend werk nog redelijk stand houden en konden we er af en toe zelfs gevaarlijk uitkomen. Echter naar mate de wedstrijd vorderde, vloeiden de krachten weg bij de jongens van USV, wat ook begrijpelijk is. Helaas verloren, maar toch is er vooruitgang in het spel te constateren en daarom houden we de moed erin.

Vilsteren JO13-1G - USV JO13-1 (3-0)

Vandaag uit tegen Vilsteren. Een gelijkwaardige tegenstander. In de beker na een achterstand nog een mooi gelijkspel uit kunnen halen. Helaas vandaag een maatje te groot, 0-3.

USV MO13-1 – Heerde MO13-1 (9-0)

Vandaag speelden we thuis tegen Heerde. Weer hebben de leiders en het publiek een zeer leuke wedstrijd gezien. Wij speelden goed over en daardoor kregen we veel kansen. De tegenstander speelde heel goed op buitenspel, dus helaas werden we ook vaak teruggefloten. Dit resulteerde in een 3-0 stand bij rust. Na rust gingen we door met het goede spel en speelden we het weer zeer goed uit. Een mooie eindstand van 9-0 kwam op het scorebord te staan. Een topwedstrijd meiden!

USV JO15-1 – Gramsbergen JO15-1 (1-11)

USV JO15-2 – SVI JO15-4G (0-0)

SJO JCO JO15-5 - USV JO15-3 (10-2)

USV MO15-1 – Flevo Boys MO15-1 (5-2)

Vanmorgen mochten onze meiden in een vies miezerregentje gaan voetballen op het hoofdveld. Van te voren even een korte voorbespreking met wat tips en vooral weer lekker voetballen. Na een goede start met veel kansen voor ons, scoorde de tegenstandster door een misverstand achterin de 0-1. Maar niet getreurd nog tijd zat, maar het was vandaag weer zo`n dag, dat de bal er maar niet in wilde voor ons. Maar na diverse kansen scoorde Lotte in de 34e minuut toch nog de 1-1. In de rust een compliment aan de meiden voor hun goede spel, maar schiet er eens wat meer doelpunten in ! In de 2e helft scoorde Lotte ook de 2-1, maar de meiden uit Emmeloord gaven niet op en na diverse counters scoorden hun toch weer de 2-2. Maar de USV meiden bleven knokken op karakter en met een heel mooi doelpunt van Lisanne , kwamen we weer op een 3-2 voorsprong. Daarna veel voetbal van 16 naar 16 meter , maar door een overtreding in de 16 meter kregen wij een strafschop, die Lotte benutte, 4-2. Daarna nog een mooie 5-2 door goed combinatie voetbal. Het was vandaag hard werken en op karakter, maar daardoor sleepte wij wel weer de 3 punten binnen. Top gespeeld meiden !!!

USV JO17-1G – HHC Hardenberg JO17-3 (6-2)

Vanmiddag thuiswedstrijd tegen HHC Hardenberg. 1e helft 3-1 voor, gewonnen met 6-2! Goed gevoetbald mannen. Volgende week zaterdag zijn we vrij, 26 oktober spelen we thuis tegen JCLE om 12.30.

Lemelerveld JO17-2 - USV JO17-2 (4-0)

ST FC Meppel/Alcides MO17-3 - USV MO 17-1 (0-3)

Vanochtend gingen we met ons team naar Meppel. Hier stond, op deze regenachtige dag, ons een mooie wedstrijd te wachten. Al vroeg in de wedstrijd wist Elsa de bal in de verre hoek van het goal te krijgen (0-1). Dit zorgde voor een hoop positieve energie en niet lang hierna volgde dan ook een fantastisch doelpunt van Simone (0-2). Dit werd onze ruststand. Ook in de tweede helft begonnen we sterk en wist Yacira al snel de 0-3 te maken. De rest van de wedstrijd werd de bal een beetje heen en weer getikt en waren er op een paar na, geen grote kansen meer. Na het fluitsignaal liepen we met een goed gevoel het veld af en kunnen we trots zeggen dat we onze eerste 3 punten binnen hebben!

USV MO17-2 – HZVV MO17-2 (5-0)

Wat een mooie overwinning! De eerste helft speelden we het mooiste voetbal tot nu toe in dit seizoen. Met mooi combinatievoetbal stonden we na de eerste helft op een dik verdiende 4-0! De verdediging stond weer als een huis en er werd nauwelijks wat weggegeven. In verband met diverse lichte blessures en een smalle selectie hebben we de tweede helft rustig uit gevoetbald met als gevolg een mooie 5-0 overwinning en een derde plaats op de ranglijst. Zaterdag 26 oktober spelen we onze eerstvolgende wedstrijd thuis tegen De Weide.

ST FC Meppel/Alcides MO19-2 - USV MO19-1 (2-1)

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!