Wedstrijdverslagen jeugd 19 oktober 2019.

Vandaag een rustig dagje op sportpark Hulsterlanden. Het is beker/inhaalweekend. Deze wedstrijden werden er wel gespeeld!

WHC JO8-3 - USV JO8-1 (5-7)

Vandaag speelde de JO8-1 een bekerwedstrijd tegen WHC, na een goed begin en een mooie voorsprong werd het steeds lastiger vaan de jongens. In de 2e helft werd het wat spannender uiteindelijk werd het nog 2 keer gelijk, maar uiteindelijk hebben de jongens met een mooie stand van 5-7 gewonnen en zijn ze door in de beker.

USV JO8-2 – IJVV JO8-2 (0-12)

We kwamen er vanmorgen niet aan te pas. IJVV was zowel fysiek als voetballend een maatje te groot. In de rust stond het nog 0-3, maar in de tweede helft was er geen houden meer aan. Ons bekeravontuur is hiermee ten einde.

Vroomshoopse Boys JO9-1 - USV JO9-1G (2-6)

Jo9-1 heeft een geweldige prestatie geleverd. Zowel fysiek als voetballend. Er werd tegen Vroomshoop gespeeld waar ze 6 jo9 teams hebben, dit maakt onze prestatie des te groter. Er werd van beide kanten goed gespeeld. USV kwam tot een 0-2 voorsprong. Hierna werd er gescoord door de thuis ploeg. Door het goede voetbal van USV zijde ontstond er bij Vroomshoop een beetje frustratie. Dit kwam ook door dat de leider van de thuis ploeg het zeer druk had. Hij was alleen aan het coachen, wisselen en aan het fluiten. Dus ook wel respect voor hem. Maar op een bepaald moment moest er toch wel even ingegrepen worden door de leiding van USV omdat het toch iets te fysiek werd. Gelukkig zag het publiek van de thuis ploeg dit ook, 1 van de vaders nam de leiding over de wedstrijd over zodat de leider zijn team ook echt kon begeleiden. Het werd 1-2 en daarna 1-3. USV bleef heel goed voetballen, misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen. Het werd 1-4, 1-5, 2-5. Ook in de laatste 10 min bleef USV opperbest voetballen waardoor Vroomshoop niet in het spel kwam. De eindstand werd bepaald op 2-6. Al met al een zeer leerzame wedstrijd waarin USV heeft laten zien goed te kunnen voetballen maar ook instaat is fysiek ook weerstand te kunnen geven, dit ontbrak tegen Staphorst nog een beetje. Deze toppers leren super snel. Op naar de volgende uitdaging.

Lemelerveld JO13-2 - USV JO13-1 (3-0)

VV Staphorst MO15-1 – USV MO15-1 ( 5-4 ) (oefenwedstrijd)

Vanmorgen mochten onze meiden een oefenwedstrijd spelen in Staphorst. Na een zeer vriendelijk ontvangst door de leiders van vv Staphorst gingen we na het drinken van een bakkie koffie in hun bestuurskamer starten aan de warming up. Hun meiden spelen ook in de 1e klasse, dus een mooie kans om een lekker potje voetbal te gaan spelen. De start van de 1e helft was wel goed, want we kregen echt weer zeer grote 100 % doelkansen, maar de bal wilde er gewoon weer niet in vandaag en dan ga je toch weer een beetje tegen je zelf voetballen. Met een zeer goede midmid bij Staphorst hadden we het zeer zwaar, dit meisje eiste het complete middenveld op en stuurde hun aanvalsters keer op keer met een mooie pass de diepte in, waardoor we zelf maar geen rust kregen in ons eigen spel. En door niet goed druk zetten, kregen we via 2 afstandsschoten van net buiten de 16 meter 2 doelpunten om de oren. In de rust even wat tips en peper richting de meiden en met een paar omzettingen gaan we weer proberen in ons spel te komen. Maar helaas viel gelijk na de rust ook al de 3-0 in ons net.  Maar toch bleven de USV meiden knokken en na het benutten van een strafschop scoorde Lotte de 3-1. Dat gaf de meiden een opkikker, waardoor ze beter gingen voetballen. Kort daarna viel meteen de 3-2 door Lisa door goed doorzetten en druk zetten voorin. Het geloof kwam terug en vlak daarna scoorde Lotte ook nog de 3-3. Maar helaas was bij een hoekschop tegen even de aandacht weg en prompt de 4-3 om de oren. Maar wij scoorden een paar minuten later ook vanuit een hoekschop weer de 4-4. Maar helaas, vlak voor tijd even een momentje van verslapping en prompt viel toch nog de 5-4 voor Staphorst door een schuin afstandsschot in de korte hoek. Het was een zeer leuke en nuttige wedstrijd voor beide teams. Zeker voor herhaling vatbaar en dat hebben we als leiders van beide partijen ook met elkaar afgesproken !

USV JO19-1 – JCLE JO19-1 (1-10)

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!