Wedstrijdverslagen jeugd 26 oktober 2019

USV JO7 4x4 Celtic en Glasgow Rangers

Afgelopen zaterdag was het weer zover, na een weekje geen voetbal. JC Ommen kwam op bezoek het was weer lekker weer om te voetballen. De teams  waren wel redelijk aan elkaar gewaagd. Ze moesten ook nog even een wedstrijd  tegen elkaar spelen, die wilden ze natuurlijk niet verliezen dus waren ze aardig fanatiek en aan het eind vooral moe.

VSCO ’61 JO8-1 - USV JO8-1 (6-4)

Vandaag weer een uitwedstrijd op het programma. De jongens begonnen goed en hadden de tegenstander goed onder druk. Helaas was het bij de eerste de beste tegenaanval 1-0. De jongens bleven de tegenstander onder vuur nemen en dat resulteerde in een 1-2 voorsprong. Helaas werd nogal eens de verdedigende taken vergeten, USV viel aan en creëerde vele kansen, maar de counters werden genadeloos afgestraft.  Puntje van aandacht, want de laatste weken krijgen we te vaak dit soort goals tegen. De eindstand kwam uit op 6-4. Gezien de inzet en kansen was een gelijkspel zeker verdient. Al met al een spannende wedstrijd.

USV JO9-1 – SC Genemuiden JO9-1 (16-1)

USV JO9-2 – SJO JCO JO9-3g (16-3)

Vandaag mochten we eindelijk weer spelen nadat we vorige week vrij hadden. Door ziekte en vakantie moesten we een beroep doen op een paar toppers uit de JO8-2, Tijze en Liam. We begonnen heel goed en stonden al snel voor (misschien door de harde wind had de bal ook wel een voorkeur voor het doel 😊). Maar we speelden heel goed samen en zeker gezien de wisselende opstelling met 2 wissels. Ommen wist eind eerste helft wat terug te doen en dat beeld kwam begin tweede helft terug, ze drongen goed aan en scoorden 3x tegen. Je kon zien dat we wat moe werden. Maar toch wisten we door een paar mooie individuele acties en voorzetten de score uit te breiden tot 16-3. Tijze en Liam bedankt voor jullie geweldige inzet !

HZVV JO10-3 - USV JO10-1 (11-6)

Na een goed begin en een snelle 2-0 voorsprong en kans om nog verder uit te lopen begon HZVV beter te voetballen en wij iets minder en kwamen op een 7-3 achterstand bij rust, de tweede helft begonnen we weer goed en als snel kwamen we terug tot 8-6 daarna was het op en uiteindelijk met 11-6 verloren.

USV JO12-1 - Hatto Heim JO12-1 (1-12)

Dieze West JO12-1 - USV JO12-2 (25-1)

USV vierde feest in Zwolle. Bij een uitslag als deze, zou je dit niet verwachten…USV werd uitgedaagd door een mogelijke traktatie bij het maken van minimaal 1 doelpunt. De jongens gingen vol in de aanval en scoorden de zogenaamde eretreffer. Volgende week gaan we het weer opnieuw proberen.

ST SC Balkbrug/ Avereest JO13-1g - USV JO13-1 (1-9)

Vandaag uit tegen Balkbrug. Op papier goed te doen, maar onderschat de tegenstander niet. Na een snelle openingstreffer van USV, kwam Balkbrug toch weer op gelijke hoogte door een snelle counter. Hierdoor werd USV eindelijk een beetje wakker. Balkbrug was de mindere tegenstander waardoor er rommelig gespeeld werd. Ondanks het rommelige voetbal scoorde USV nog 4 keer in de eerste helft. In de pauze het team de opdracht gegeven om beter samen te voetballen om mooier voetbal te laten zien. Ook de 2e helft werd er goed gescoord. Eindstand 1-9. Volgende week thuis tegen de nummer 2. Een mooie uitdagende wedstrijd in het vooruitzicht.

USV MO13-1 – SJO FC Dalfsen MO13-1 (4-0)

Vandaag speelden we thuis tegen Dalfsen. In de bekercompetitie hadden we verloren van dit team, dus we waren gewaarschuwd. Vanaf het begin van de wedstrijd gingen we er vol voor. We begonnen met de wind tegen, waardoor het best lastig voetballen was. Wij waren steeds in de aanval en hadden grote kansen, maar scoorden eerst niet. Gelukkig maakten we voor rust toch de 1-0. Na rust, wind mee, gingen we volop door. We hadden veel meer balbezit en de meeste kansen. Nu scoorden we nog 3x,  dus een mooie eindstand kwam op het scorebord.

USV JO15-2 - SJO FC Dalfsen JO15-3 (5-8)

SJO JCO JO15-6G - USV JO15-3 (1-9)

USV JO17-1G – JCLE JO17-1 (1-1)

Jammer, jammer. Als team de winst laten liggen. Maar nog niks verloren. Volgende week zijn we vrij. Zaterdag 9 november uit naar De Weide, Hoogeveen.

Vilsteren JO17-1 - USV JO17-2 (4-1)

Ruinerwold MO17-1 - USV MO17-1 (6-1)

USV MO17-2 – De Weide MO17-1 (2-0)

Vandaag hadden we een late wedstrijd, om half 3 stonden we klaar op t veld. We gingen er meteen voor. De 1ste helft hadden we wind tegen, waardoor het uitverdedigen erg pittig was. Maar het lukte ons wel om met tegenwind de nul te houden, door goed verdedigingswerk. Met een aanval over de rechter kant via een steekbal lukte het ons om de 1-0 te maken voor rust. We gingen met 1-0 de rust in. We gingen vol goede moed de 2de helft in. De eerste paar minuten had De Weide een paar flinke kansen, maar het lukte ons om rustig te blijven en de nul te houden. Hierna gingen we beter voetballen en maakte we met een hoge bal vanuit het middenveld de 2-0. We bleven de laatste minuten knokken voor elke bal, zodat we de stand op 2-0 hielden. Dat lukte !!!!!!!!!!!!!!!! Volgende week spelen we om 12:30 tegen SJO HH’97 MO17-2 en gaan we er weer volle bak voor! Dag hoor…

SJO JCO JO19-2 - USV JO19-1 (3-0)

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!