Steun jij USV met glasvezel?

1920 voscom

Wellicht heb je er al iets van mee gekregen: glasvezel! Een snellere verbinding voor je tv, telefoon en internet. Maar deze snelle verbinding brengt meer dan alleen tv, telefoon en internet. Het levert USV ook nog iets op!

Wij begrijpen dat glasvezel nu nog onbekend terrein is. Daarom is USV een samenwerking gestart met Voscomtronics. Voscomtronics informeert en adviseert je geheel vrijblijvend over de verschillende providers die er zijn en wat glasvezel inhoudt.

Het mooie is: elke aanmelding via ons, bij Voscomtronics, levert €10,- op voor de clubkas! En mochten wij 40% van de kern van Nieuwleusen over krijgen op glasvezel, dan verdubbelt Glasvezel Buitenaf dat bedrag. Dat betekent €20,- per aanmelding.

Daar hoef je eigenlijk niets voor te doen. Voscomtronics zoekt voor jou uit welke provider voor jou het meest voordelig is. Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens achterlaten via www.vct-ommen.nl/glasvezel en zij nemen contact met je op voor een vrijblijvend en gratis advies. Je zit dus nergens aan vast.

Daarnaast zit Voscomtronics elke dinsdag en donderdag tussen 15:00 en 19:00 in de Spil om je te voorzien van informatie en eventueel aan te melden.

Meld je je aan via Voscomtronics bij één van de providers, dan krijgt USV €10,-!

 

Waarom glasvezel?

Voscomtronics kan je daar alles over vertellen. Het is in bijna alle gevallen niet duurder dan je huidige abonnement. Mocht je ná 2 december (dé deadline) alsnog glasvezel in huis willen, dan kost je dat minstens €995,-. Zeker de moeite waard om je even te laten informeren.

Desondanks is het steunen van USV natuurlijk de allerbelangrijkste reden. Doen dus!

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!