Wedstrijdverslagen jeugd 02 november 2019.

Be Quick’28 JO8-2 - USV JO8-1 (5-10)

Vandaag konden wij wederom vertrekken voor een uitwedstrijd. Ditmaal mochten wij in de schaduw van het PEC Zwolle stadion voetballen. De boys hadden er zin in en liepen uit naar 0-6. De verdedigende taken werden tot dan toe trouw nageleefd. Hierna werd het wat losser, eindstand 5-10. Leuk detail is dat 6 van de 7 spelers een doelpunt meepikte. Zodat nu iedereen dit seizoen een keer gescoord heeft.

SJO JCHW JO8-1G - USV JO8-2 (14-0)

USV JO9-1G – SV Nieuwleusen JO9-1 (12-3)

USV Jo9-1 speelde voor de 4de keer dit seizoen tegen onze dorpsgenoten. Het team van SV Nieuwleusen jo9-1 had 3 keer verloren van USV, ze kwamen zeer gemotiveerd naar de velden van USV. De wedstrijd ging leuk gelijk op. USV moest dan ook flink aan de bak om het eind resultaat te bereiken. Dit was in de vorige edities niet echt aan de orde. Het leek daarom ook wel of USV niet zo gemotiveerd was dan onze buren. Wel kon je zien in de wedstrijd dat USV over het algemeen beter op elkaar in gespeeld was. Individuele acties maakten vandaag het verschil. De eindstand was 12-3 in het voordeel van USV. USV heeft ondanks de iets mindere wedstrijd de wedstrijd door een super goede inzet toch gewonnen.

USV JO9-2G – Raptim JO9-2 (2-2)

De JO-9-1 was aan het spelen toen wij op ons sportpark kwamen. Hier konden we mooi even kijken en van het veld gebruik maken. We mochten vandaag tegen Raptim uit Coevorden. Hier hadden we nog niet eerder tegen gespeeld. Dus goed kijken in de warming-up waar we op moesten letten. Het duurde tot eind eerste helft tot Raptim scoorde. Wat ging het goed gelijk op. Ze scoorden toen ook de 2-0 voor de rust. Maar we waren zeker niet minder dus alle hoop op de tweede helft. En ja hoor door goed druk te zetten en de kopjes niet te laten hangen scoorden we uit een corner de 2-1. En dat was de aansluiting die we nodig hadden. We werden steeds fanatieker (ook de begeleiding 😊) en de 2-2 hing in de lucht….JAAAAAAAAAA 2-2 ! In de laatste minuten konden we beiden de winnende goal nog maken, maar einduitslag 2-2 was terecht en iedereen vond  het een super leuke en spannende wedstrijd om te zien !

Hardenberg’85 JO10-2 - USV JO10-1 (5-3)

Vandaag wederom een goede wedstrijd gespeeld waar het alle kanten op kon gaan de mooiste aanvallen waren voor ons helaas leverde dat geen punten op de eerste helft verloren met 3-0 de tweede helft gewonnen met 3-2 doelpunten makers voor ons waren Marai, Jesse en Joris allemaal goed gespeeld.

Be Quick’28 JO11-3G - USV JO11-1 (2-4)

Vandaag naar Zwolle voor de wedstrijd tegen Be Quick. Ons leidersteam werd versterkt met Hidde die stage kwam lopen. De eerste 2 kwarten speelden we erg aardig wat een 1-3 voorsprong opleverde. Daarna zakten we enigszins weg en wist de tegenpartij de aansluit treffer te scoren. Marijn maakte aan alle onzekerheid een einde door de 2-4 te scoren. Maud maakte zijn debuut en deed dat zeer behoorlijk en scoorde ook 1 keer.

SJO JCO JO12-1 - USV JO12-1 (11-1)

SJO Ommen uit vanmorgen. Op advies van onze trainer Roelof hebben we vandaag een wat andere opstelling aangehouden dan normaal. We kwamen op een 0-1 voorsprong, ook wisten we deze best een tijdje aan te houden maar helaas was het verschil in niveau toch weer iets te groot en konden we na de 2-1 Ommen niet meer stoppen. Volgende week gewoon weer met de opstelling van de trainen het veld op want iedereen voelt zich er goed bij en een voorsprong hadden we nog niet eerder dit seizoen.

USV JO12-2 – Berkum JO12-4 (2-12)

Vandaag kwam Berkum op bezoek. De eerste helft begon USV veelbelovend en werd een 1-0 voorsprong genomen. Klaarblijkelijk schrokken de jongens van deze ongewone situatie 😊. USV begon vervolgens te verslappen en vergat over te spelen en snelheid in de omschakeling aan te brengen. Hetgeen betekende dat Berkum sterker in de wedstrijd kwam en in de eerste helft de achterstand omboog in een ruime voorsprong. Helaas waren de jongens van USV in de tweede helft niet in staat het goede niveau van de eerste helft weer op te pakken. De eindstand werd 2-12.

USV JO13-1 – SJO JCO JO13-2G (1-1)

Vandaag thuis tegen de nummer 2. Gelijkwaardige tegenstander. Door goed voetbal kwam USV in de eerste helft op een 1-0 voorsprong. De 2e helft ging in het begin gelijk op, maar SJO gaf niet op en daardoor ging USV een beetje terug voetballen. Na ongelukkige tegengoal een eindstand van 1-1.

Be Quick’28 MO13-1 - USV MO13-1 (5-3)

Vandaag speelden we tegen Be Quick, waar we in de beker ook al tegen hadden gespeeld. De meiden hebben een goede wedstrijd gespeeld. Het ging gelijk op. Met rust stond het 2-2. In de tweede helft ging het in het begin weer gelijk op en kwamen we op 3-3. Daarna liepen zij helaas uit. Was niet nodig geweest, maar helaas. Volgende week vrij en daarna spelen we weer thuis.

USV JO15-1 – SJO JCO JO15-2G (1-0)

WVF JO15-4 - USV JO15-2 (1-6)

USV JO15-3 – Vroomshoopse Boys JO15-4 (2-6)

Lelystad’67 MO15-1 - USV MO15-1 (1-0)

Vandaag mochten onze meiden met een lange rit naar Lelystad toe, het leek wel een schoolreisje. Met een gehavend team door blessures en ziekte waren we vandaag niet op volle sterkte, dus maar afwachten wat het gaat worden vandaag. Maar de meiden uit Lelystad waren klaar voor ons en wilden niet nog een keer zwaar verliezen. En dat was te zien, want met veel inzet, stevige duels en diverse harde tackles gingen ze vol de strijd aan. Daardoor kwamen onze meiden niet echt in hun spel, maar met hard werken en strijd bleef het tot aan rust 0-0. In de rust even wat peper er in en ga eens lekker voetballen. Maar helaas, door een van de steekballen kwamen ze er toch een keer doorheen en scoorden ze de 1-0 in de 48e minuut. Dus nog tijd zat om het te herstellen, maar het wilde maar weer niet lukken vandaag bij de USV meiden, ook omdat we soms dachten, dat we 11 tegen 12 aan het voetballen waren, voor de rest zal ik dit maar niet verder toelichten ! Maar je moet het zelf doen op het veld. Aan de inzet van de meiden heeft het vandaag niet gelegen en ook de leenmeiden Ilse en Sanne deden super goed mee vandaag, nogmaals bedankt hiervoor. Volgende week weer een lange reis vooraf, dan mogen onze meiden voetballen op Urk.

SJO FC Dalfsen JO17-5 - USV JO17-2 (1-3)

ST VHK/VENO/SVBS’77 MO17-1 - USV MO17-1 (0-2)

Vandaag speelden we uit in Sint Jansklooster. Het weer was prima. De eerste helft begonnen we erg sterk, alleen het scoren lukte nog niet. De tegenstanders waren erg gelijk aan ons. De tweede helft begonnen we gelijk weer druk te zetten. Jammer genoeg was er een regenbui, maar we lieten de wedstrijd door de regen niet verpesten. In de 48ste minuut scoorde Simone de 0-1. Direct hierna in de 50ste minuut gleed de bal door de handen van de keeper in het goal, waardoor Tess een mooie goal scoorde (0-2). Verder hebben we niet veel kansen meer gekregen.  De tegenpartij gaf niet op, maar ze kwamen er niet langs. We gingen naar huis met 3 mooie punten en een nat tenue. Volgende week spelen we thuis tegen Genemuiden.

USV MO17-2 – SJO HH’97 MO17-2 (8-0)

Vandaag moesten we tegen Hollandscheveld, de eerste helft ging goed en we hadden veel balbezit en heel veel kansen. Helaas gingen die kansen er niet allemaal in. Zelfs voor open doel lukt het niet om te scoren. Uiteindelijk lukte het toch om te scoren en na de 1-0 ging er voor rust nog 3 in, waardoor wij met 4-0 de rust in gingen. Een mooi uitgangspunt om in de tweede helft zo door te gaan en dat deden wij. Ook nu waren we sterker ook al hadden we nu meer tegenstand van HH’97. Zij kregen ook kansen maar wisten door onze goede verdediging en keepster niet te scoren. Wij wisten nu onze kansen wel beter te benutten en scoorden ook de tweede helft 4 x, waardoor we uiteindelijk met 8-0 hebben gewonnen. Goed gedaan meiden, op naar volgende week en hopelijk benutten wij dan onze kansen nog beter.

USV MO19-1 – SJO JCHW MO19-1 (0-0)

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!