HARRY BEEN vertelt in het Verhalencafé in de Spil te Nieuwleusen.

1920 Harry Been   1920 presentatrice

Ook eens zin om te luisteren naar leuke verhalen? Wij nodigen je van harte uit om op woensdag 27 november naar het verhalencafé in de SPIL te komen. Het verhalencafé is opgezet om interessante verhalen te horen en vragen te stellen. Inmiddels is Harry Been de 7e verhalenverteller die het podium krijgt.

Harry Been is voetbaldier in hart en nieren, 24 jaar lang was hij betrokken bij de KNVB, werkte hij voor het NOC*NSF en was hij directeur van een aantal grote internationale voetbal toernooien. Maar kan hij zelf eigenlijk wel een beetje voetballen..

Naast voetbal is Harry Been natuurlijk ook gewoon mens, hij woonde jarenlang in Nieuwleusen, kent ons dorp en het verenigingsleven. Been studeerde sociale wetenschappen in Groningen, werkte onder andere bij de gemeente Zwolle, en schijnt het geheugen te zijn van Drenthe. Kortom genoeg gesprekstof voor een leuke sportieve en inspirerende avond.

De interviewer van dit Verhalencafé is Chantal Everaardt, Chantal woont in Nieuwleusen, werkt bij RTV Oost als nieuws-verslaggever en presentatrice en heeft samen met Arvid Tibben een eigen bedrijf in het dorp in woningstoffering.

Haar enige link met voetbal is haar zoontje van 6 die actief hangende middenvelder en kampioen koprollen maken is. De vragen gaan deze avond uiteraard over voetbal, maar zeker ook over het leven naast de sport.
Kom dus naar het Verhalencafé in De Spil. Nodig je elftal uit, je buurvrouw of tante, want het wordt een hele leuke avond!"

Welkom en na afloop mogelijkheid om AJAX te kijken
Er is een inloop met koffie of thee of anders vanaf 19.30 uur, en starten om 19.45 – 20.45 uur. De toegang is gratis, de koffie lekker, de verhalen boeiend en interessant.
Ook speelt Ajax om 21.00 uur voor de Champignons League. Je kunt blijven kijken in de Spil of bent op tijd in huis.
Ontmoeting en gezelligheid is ons streven. Van harte welkom. Meer informatie over het VerhalenCafé: https://www.despilnieuwleusen.nl/category/verhalencafe/
Meer informatie over dit verhalencafé: Mariëtte Holterman tel. 06-20032985 of mail: verhalencafenieuwleusen@gmail.com

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!