Uitslagen en wedstrijdverslagen USV jeugd 16 november 2019

USV JO7 4x4 Celtic en Glasgow Rangers

We moesten  zaterdag thuis voetballen. Het ging een stuk beter als vorige week toen het allemaal wat minder was, maar misschien kwam het ook wel doordat ze aardig gelijk op gingen en daardoor meer durfden te voetballen. Een paar wedstrijdjes werden  er gewonnen en een paar nipt verloren maar de instelling was goed.

USV JO8-1 – SJO FC Dalfsen JO8-2 (5-4)

Vandaag tegen een tegenstander waartegen we met de beker nipt hadden gewonnen. Vooraf wisten we dus dat het weer een leuke en pittige wedstrijd zou worden. Al snel stond de 3-0 op de borden, wat een goede start. Maar Dalfsen gaf niet op en kwam op 3-1, 3-2. Het bleef de gehele wedstrijd spannend, maar uiteindelijk gaven we de continue voorsprong niet uit handen. Eindstand 5-4.

USV JO8-2 – CSV’28 JO8-4 (0-9)
Koud hadden onze spelers het vandaag. Vooral de keepers die wij steeds doorwisselden hadden  steeds erg koude handen. Volgende week mogen wij weer thuis spelen, komen jullie ons aanmoedigen?

SJO WIJC JO9-1 – USV JO9-1 (1-17)

DKB JO9-1 – USV JO9-2 (4-7)

Vandaag naar De Krim. We moesten vandaag vol aan de bak want we hadden geen wissels. Op het mooie complex in De Krim wisten we al heel snel goed samen te spelen en kwamen we in de eerste 10 minuten tot 0-3. Daarna kwam de fysiek sterke tegenstander terug tot 2-3...... spannend of we de voorsprong konden vasthouden. Jaaaaaa dat konden we door een verrassingsomzetting  in de opstelling, de aanvallers gingen verdedigen en omgekeerd. Daar hadden ze even niet op gerekend dat we dat ook konden met onze toppers. We scoorden weer en liepen verder uit. Leuke wedstrijd waar uiteindelijk een 4-7 overwinning zeer terecht was. Goed gespeeld allemaal !

USV JO10-1 – JVC Dedemsvaart JO10-3 (4-6)

Wederom hebben we weer een goede en spannende wedstrijd op de mat gelegd, we stonden al snel op een 2-0 voorsprong door mooi combinatievoetbal, veel kansen om de score te verhogen maar ze hadden een goede sluitpost die veel ballen tegenhield aan de andere kant kregen we wat doelpunten tegen door afstandsschoten en goede acties. Na een 5-2 achterstand nog teruggekomen tot 5-4 uiteindelijk verloren met 4-6 maar wel heel goed samengespeeld.

IJVV JO11-3 – USV JO11-1 (1-3)

Vandaag naar IJsselmuiden in alle vroegte. Redelijk fris. Toch hadden de boys er zin in. In de eerste 2 kwarten deden we het heel behoorlijk. We gaven niets weg en scoorden zelf 2 keer. Daarna kwam de klad er een beetje in en kon IJVV de aansluit treffer scoren 1-2. Het spel speelde zich hoofdzakelijk op het middenveld af en was erg rommelig. In het laatste kwart wist Marijn ons in de laatste minuut naar een 1-3 te schieten. Als leiders zijn we redelijk tevreden. Op naar de volgende 3 punten ?

USV JO12-1 – Heino JO12-1 (0-11)

We begonnen sterk vandaag tegen Heino…

De eerste helft wisten we een 0-1 vast te houden en we hebben ook zeker kansen gehad.
Helaas begon Heino heel sterk aan de tweede helft en moesten we ze in rap tempo laten uitlopen.
De eerste klasse blijkt ons niet gegund en het is knap hoe de jongens toch iedere week weer gemotiveerd het veld op komen.
Op naar volgende wedstijd en weer fris en fruitig van start!

Heino JO12-3 – USV JO12-2 (10-1)

Vandaag speelden we een uitwedstrijd in en tegen Heino. Het eerste kwart begon wat onwennig en het werd al gauw 4-0. Het tweede kwart van de eerste helft was een stuk beter. Misschien wel de beste periode van USV in deze wedstrijd. We wisten te scoren terwijl Heino niet wist te scoren. Jammer genoeg konden we dit niet vasthouden zodat Heino uiteindelijk nog kon uitlopen naar 10-1.

Vitesse’63 JO13-1G – USV JO13-1 (4-2)

Vandaag uit tegen Vitesse. Een nieuw en onbekende tegenstander. Op papier te kloppen, maar de wedstijd moet eerst gespeeld worden op het veld. Na een welvarende start, stond USV na 2 minuten al voor met 0-1. Vitesse liet dit niet over zich heen gaan en bleef goed voetballen. Hiervoor scoorde zij de gelijkmaker in de 11e minuut. Vlak voor rust scoorde USV nog de 2-1 om zodoende met een voorsprong de rust in te gaan. De we helft begon goed maar als snel bleek dat Vitesse meer spirit had om als team te willen winnen. Vitesse wist nog 3 x te scoren, waardoor de eindstand 2-4 werd. Een verdiende overwinning van Vitesse door hun inzet. Voor USV een wijze les.

USV MO13-1 – Rohda Raalte MO13-1 (0-3)

Vandaag speelden we tegen een sterke tegenstander uit Raalte. We begonnen allemaal goed aan de wedstrijd en het ging beide kanten op. Beide teams hadden wat kansjes. Helaas scoorden wij net voor rust in eigen doel en kwamen we met 0-1 achter. Ook viel Hanna uit met een blessure, waardoor we in de tweede helft speelden zonder wissel. Als snel na rust scoorden wij nogmaals in eigen doel. Gelukkig lieten we de koppies niet hangen en bleven we er voor gaan. Wij kregen nog wat kansjes en zij ook. Zij wisten er zelf ook nog 1 te scoren. Dus de eindstand was 0-3. Volgende week spelen we weer thuis. Dan spelen we tegen Nieuwleusen.

Vilsteren JO15-1 – USV JO15-3 (2-7)

USV JO15 -2 – SJO JCHW JO15-2 (8-1)

USV MO15-1 – ST Steenwijk d’Olde Veste ’54 MO15-1 (0 -2)

Vanmiddag mochten onze meiden tegen de huidige koploper spelen. De eerste wedstrijd tegen hun werd een ruime overwinning voor ons, maar we hadden onze meiden al gewaarschuwd om ze niet te onderschatten, want ze wisten nu namelijk hoe ons spel is.  De eerste helft kwamen we nog redelijk aan voetballen toe, maar het echte voetballen wilde maar weer niet lukken. Nadat we goed weg kwamen na een schot van hun tegen de paal, kregen we ook nog 2 goede kansen, maar de bal wilde er weer niet in ! Dus met een 0-0 stand de rust in en even wat tips en uitleg in de rust, om wat beter te gaan voetballen. Dat was blijkbaar niet goed binnengekomen, want de 2e helft lukte bijna niets meer bij ons. Vooral de duels gingen allemaal verloren, want door het spel van de tegenpartij, kwamen we totaal niet meer aan voetballen toe en waren de linies c.q. posities volledig uit elkaar gerukt. Maar de USV meiden bleven hard werken en knokken om toch nog wat te redden vandaag. Maar helaas, na een slippertje vanuit het middenveld kreeg de rechtsbuiten een goede bal aangespeeld en die ronde met een goed schot knap af, 0-1 op het scorebord. Niets aan de hand, we hebben nog tijd genoeg om het te herstellen, maar het geloof zakte bij onze meiden weer weg en daardoor werd het spel niet echt beter. Vlak voor tijd even een mistrap langs de bal en prompt de 0-2 om de oren. Helaas zit het onze meiden de laatste weken niet echt mee en lopen ze meer tegen zichzelf te voetballen. Maar onze toppers komen hier ook wel weer uit, gewoon weer lekker trainen van de week en op naar de volgende wedstrijd !!!

SJO JCO JO17-2 – USV JO17-1G (1-4)

Op naar Ommen, 10.30. Beetje vroeg.
Moeilijke wedstrijd, goed gespeeld. 4-1 gewonnen.
Volgende week thuis tegen SV Nieuwleusen om 12.30.

USV MO17-1 – Lemelerveld MO17-1 (1-4)

We speelden vandaag tegen Lemelerveld om 9:45 uur. Het begon erg goed, de tegenstanders waren sterk, maar wij hadden ook zeker wat kansen. Het was een best gelijkwaardige eerste helft, maar helaas aan het eind van de eerste helft een tegendoelpunt. Toen gingen we de rust in met 0-1. De tweede helft ging daarentegen een stuk minder goed. We waren zeker nog wel sterk, alleen was de tegenstander helaas een stuk beter. Uiteindelijk speelden wij steeds slechter en we deden natuurlijk ons best, maar het lukte steeds net niet want het werd al snel 0-2. Vijf minuten later kwam het derde goal al en werd het 0-3. Daarna scoorde USV en werd het 1-3 waardoor we weer een beetje hoop kregen. Helaas bleef het bij 1 goal van onze kant en werd het 1-4. Het was voor ons niet een hele leuke wedstrijd dus hopen dat het volgende week beter gaat.

USV JO19-1 – Gramsbergen JO19-1 (2-3)

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!