Komend jaar heel veel te doen bij USV.

Tijdens de ledenvergadering van USV werd er een flink gat geslagen in de voorraad zilveren jubileumspelden. Maar liefst dertien leden waren 25 jaar lid van USV. Baas boven baas: Klaas Kok en Hans Wink. Beiden zijn 50 jaar als lid verbonden aan de club en kregen hiervoor de gouden speld.

Voorafgaand aan deze uitreiking bleek uit de jaarverslagen van penningmeester Sander Eissen en secretaris Daniëlle Vlierman dat USV een uitstekend jaar achter de rug heeft. Waarna voorzitter Michiel Smudde een toelichting gaf op de voorgenomen (ver)bouwplannen. Ondanks de inzet van noodunits zorgt het tekort aan kleedgelegenheid wekelijks voor een puzzel bij USV. Nieuwbouw moet deze problemen oplossen. Tegelijkertijd zijn bestaande onderdelen van de accommodatie toe aan een renovatieslag. Alle eisen en wensen zijn in kaart gebracht inclusief een ruw kostenplaatje. Hierop wordt de komende periode verder gestudeerd. Het bestuur wil daarna snel in het nieuwe jaar via een bijzondere ledenvergadering tot definitieve besluitvorming komen. Ook gaf de voorzitter een voorproefje van de jubileumactiviteiten in het kader van 90 jaar USV. Het uitgebreide programma biedt voor elk wat wils en loopt door tot ver in 2020. De verjaardag is op woensdag 15 januari. Dan wordt het kroonjaar feestelijk in gang gezet met een bijzondere ledenvergadering. Zaterdag 18 januari is er vanaf 11.00 uur een reünie voor leden en oud-leden. Die gaat in de loop van de middag naadloos over in een jubileumreceptie.

De jubilarissen met speld en bloemen.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!