Uitslagen en wedstrijdverslagen USV jeugd 23 november 2019.

USV JO7 4x4 Celtic en Glasgow Rangers

We moesten zaterdag uit naar Lemele. Het was koud voor de ouders om te kijken, maar volgens mij hadden de spelers er weinig last van. Het waren leuke wedstrijdjes om naar te kijken, omdat het mooi gelijk op ging. Vooral de laatste wedstrijd toen beide USV teams tegen elkaar moesten, en het lang 1-1 stond. Volgende week weer thuis tegen Dalfsen.

Dos Kampen JO8-2 – USV JO8-1 (6-7)

Erg leuk gespeeld vandaag tegen een gelijkwaardige tegenstander. Na een 0-2 voorsprong stonden we ineens met 5-3 achter. De jongens gaven niet op en knokten zich goed terug tot 6-6. Vlak voor tijd viel dan ook nog de 6-7 voor USV. Leuk om te zien hoe de jongens de mouwen opstroopten en vol voor de overwinning gingen!

USV JO8-2 – Hatto Heim JO8-2 (2-1)

USV JO9-1G – Be Quick’28 JO9-1 (9-4)

Vandaag moest de jo9-1 tegen Be Quick '28. USV voetbalde op sportpark hulsterlanden helemaal achter op het sportpark. Achter waar het waaide en heel maar dan ook heel erg koud was. USV was door een goede warming up zeer gebrand om te starten. De 1-0 werd na 5 min gescoord door de kleinste man van het veld. Er werd een corner genomen en deze werd prachtig binnen gekopt. Hierna werd er nog een paar keer gescoord door de thuis ploeg. USV liep uit tot 4-0 Be Quick begon sterk na de rust, maakte de 4-1 en een 4-2.Hierna pakte USV de draad weer op en maakte een 5-2 en 6-2. In het 3de en 4de kwart werd  er aan beide zijden nog gescoord. Er werd door USV zoals we ondertussen wel een beetje gewend zijn netjes en verzorgd voetbal gespeeld. Zelfs ondanks de kou liet USV zien dat ze heel goed kunnen voetballen. De eindstand was 9-4. Volgende week spelen we uit tegen Rouveen.

CSV’28 JO9-5G – USV JO9-2G (2-12)

Vandaag naar Zwolle, daar was Sint ook aanwezig. Althans zijn Pieten waren in grote getale aanwezig. Bij ontvangst om 08.15 waren we al rijkelijk voorzien van snoep en pepernoten……stuiter de stuiter. Misschien wel hierdoor afgeleid (bewust? 😊) kwamen we achter te staan. Dat ging dus niet goed in het begin. Maar onze spelers vonden dit niet leuk en begonnen elkaar goed aan te moedigen. We hadden 2 wissels en konden daarmee in een wisselende opstelling steeds spelen met spelers op andere posities. Dat deden ze super en we maakten hierdoor kansen en goals. We keerden de wedstrijd om en liepen uit tot een forse voorsprong. CSV wist nog een keer het doel te raken maar USV was los en gingen lachend het veld af met een klinkende overwinning door wederom goed teamspel waarin iedereen steeds beter gaat spelen.

USV JO11-1 – WVF JO11-3G (2-5)

Ongelofelijk wat waren we er dichtbij. Vooraf hadden we de jongens gewaarschuwd dat de tegenpartij erg goed zou moeten zijn gezien de ranglijst    (3e). Echter we kwamen redelijk snel met 2-0 voor. We hielden redelijk makkelijk stand. Zou het dan toch? Echter een wat gelukkige goal van de tegenpartij deed hen er weer in geloven. Het vierde kwart waren we het helemaal kwijt en kon WVF alsnog wat fortuinlijk uitlopen naar een 2-5 zege.

Rohda Raalte JO12-2 – USV JO12-1 (5-2)

Vanmorgen een mooie wedstrijd gevoetbald!  We kwamen snel voor met 0-1 en dat geeft moed, de jongens speelden super. Ook toen het 2-2 stond wisten we dat goed vast te houden maar helaas vielen er aan onze kant 2 doelpunten die wij discutabel vinden… Keeper Michael had de bal vast, op de grond en de bal werd uit zijn handen weg geschoten….Frustrerend…Ondanks dat hielden we moed en was het een spannende wedstrijd.

Dos Kampen JO12-4 – USV JO12-2 (12-1)

Vandaag speelden wij tegen DOS Kampen. Ook vandaag ging USV uitstekend van start. Het eerst kwartier ging gelijk op en de tussenstand was 2-1. Echter daarna ging het minder. DOS werd sterker en USV kon het niet meer belopen. DOS liep gemakkelijk uit naar 6-1. In de tweede helft kon USV het tij niet meer keren ondanks een paar goede kansen op een doelpunt.

SV Nieuwleusen JO13-3 – USV JO13-1 (0-6)

Vandaag mochten wij de kou trotseren bij onze buren SV. Na een koude en matige start kwam USV toch los van SV door een paar mooie doelpunten. Tussenstand 0-3. In de rust een paar tops en tips besproken. Ondanks de voorsprong was het spel van USV te rommelig en te afwachtend. De 2e helft ging beter van start en liep USV verder uit naar een ruime voorsprong van 0-6. Altijd goed om de punten van de buren mee naar huis te nemen.

USV MO13-1 – SV Nieuwleusen MO13-1 (5-0)

Vandaag speelden we thuis tegen Nieuwleusen. Vanaf het begin van de wedstrijd gingen we er vol voor. We voetbalden de eerste helft niet op ons best, maar we scoorden 2x, dus dat was een mooie ruststand. In de tweede helft werd er ook beter gevoetbald en speelden we veel beter over. Dit resulteerde in nog 3 doelpunten. Zo kwam er een mooie eindstand op het bord te staan. Na afloop genoten de dames van een welverdiend patatje (Dank je wel, Michel!!). Volgende week spelen we uit tegen Berkum, de koploper.

USV JO15-1 – DES JO15-1 (4-0)

USV JO15-2 – CSV’28 JO15-7 (15-0)

ST:SC Balkbrug / Avereest JO15-2 – USV JO15-3 (3-6)

USV MO15-1 – ST Steenwijkerwold MO15-1 (1-2)

Vanmiddag mochten onze meiden de strijd aangaan met de nummer 4 op de ranglijst. De vorige keer was het ook een mooie wedstrijd , die uiteindelijk in een 3-3 eindigde. Met hun gevaarlijke spits en snelle buitenspeelsters, waren we op onze hoede, maar door blessure leed, moesten we vandaag toch met een aangepaste opstelling spelen. Maar dat kunnen onze meiden wel en met veel inzet en strijd begon de 1e helft. Maar helaas viel in de 7e minuut al door een mooi schot de 0-1 voor hun. Maar we hadden nog genoeg tijd om dit te herstellen en met veel inzet en duels, werd dit in de 26e minuut beloond door goed opbouwen van achteruit met de 1-1 door Lotte. Maar helaas viel 1 minuut voor de rust, door niet goed ingrijpen toch nog de 1-2. Maar in de rust even een dikke pluim aan de meiden gegeven, omdat we weer een beetje het oude team zagen voetballen, niet alles lukte , maar met inzet en strijd en met zeer regelmatig goed samenspel, kregen we toch nog enkele klein kansjes. De 2e helft waren beide teams opnieuw goed aan elkaar gewaagd, maar de bal wilde er maar weer niet in. Toch een groot compliment aan de meiden voor hun wedstrijd van vandaag, want ook al hebben we niet gewonnen, het was weer een wedstrijd waar we als leiders/trainer wat mee kunnen. Nog 2 wedstrijden te gaan, dus we kunnen nog een paar puntjes pakken !!!

USV JO17-1G – Nieuwleusen SV JO17-2 (1-0)

Vandaag thuis tegen SV Nieuwleusen. Het voetbalt toch anders tegen “de buren”, het lukte allemaal net niet. Uiteindelijk gewonnen met 1-0. Heerlijk.

Volgende week laatste wedstijd, uit tegen HZVV om 12.45. En dan afwachten! Goed Weekend.

USV MO17-1 – Nieuwleusen SV MO17-1 (0-5)

Vandaag speelden we thuis tegen Nieuwleusen SV. We begonnen de wedstrijd vol goede moed en strijdlust. Helaas kregen we al vroeg in de eerste helft een tegentreffer en ook aan het eind van de eerste helft wist SVN ons doel te vinden. De tweede helft begon voor ons redelijk sterk maar helaas kregen wij hierin ook weer 3 doelpunten tegen. Ondanks de nederlaag zijn wij trots op de strijdlust in ons team. Volgende week vol goede moed op naar Ommen.

Hardenberg’85 MO17-1 – USV MO17-2 (1-1)

Vandaag met precies 11 meiden richting Hardenberg, dus maar hopen dat de kleine blessures die er zijn niet te snel kwamen opzetten. We kwamen er al snel achter doordat de tegenstander er bovenop zat en af en toe een flinke duw uitdeelde. Het begon allemaal een beetje rommelig en we hadden te vaak balverlies, waardoor we met 1-0 achter kwamen. In de eerste helft waren we wel sterker en kregen enkele kansen, maar wisten niet te scoren. Na de rust werd het duidelijk dat Esther niet meer kon spelen en moesten we met 10 man/vrouw de wedstrijd uit proberen te spelen. De vechtlust was er zeker en ook met ons tienen waren we regelmatig voor het doel van de tegenstander te vinden, waardoor we de 1-1 scoorden. Door ons harde werken en inzet is het ons gelukt om zo de wedstrijd uit te spelen en de 1-1 te houden. Een dik verdiend punt. Complimenten meiden.

SVO JVZ JO19-2 – USV JO19-1 (4-1)

USV MO19-1 – SVI MO19-1 (3-3)

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!