Uitslagen en wedstrijdverslagen USV jeugd 30 november 2019.

USV JO7 4x4 Celtic en Glasgow Rangers

Zaterdag kwam Dalfsen op bezoek. We hadden een paar afmeldingen waardoor we de teams een beetje moesten aanpassen. Achteraf bleek dat het niet helemaal in balans was. Celtic verloor drie wedstrijden en Glasgow speelde twee keer gelijk en won nog een keer. Volgende week gaan we naar SV Nieuwleusen.

USV JO8-1 – JVC Dedemsvaart JO8-2 (8-2)

Olympia’28 JO8-1 – USV JO8-2

SC Rouveen JO9-1 – USV JO9-1G (3-10)

USV jo9-1 moest vandaag aantreden tegen Rouveen. Deze ploeg was op papier een geduchte tegenstander. Rouveen had immers met 1 doelpunt verschil verloren van Staphorst. Dit hadden we doorgegeven aan de kids. We werden ontvangen door de kinderen van de tegenstander die ons voor wedstrijd wist te vertellen dat we zouden gaan verliezen. USV liet zich niet intimideren maar werd steeds fanatieker om hier te winnen. De start van wedstrijd was eigenlijk net als de rest van de wedstrijd. USV liet zien dat ze op het veld zeer maar dan ook zeer goed op elkaar zijn in gespeeld. Volgens mij was dit de beste wedstrijd van onze kant qua voetbal. Rouveen kwam er dan ook niet aan te pas. Al snel stonden we voor met 0-2. Door een slordigheid aan onze kant kwamen ze terug naar 1-2. Hierna volgende snel 1-3. De tweede kwart werd gestart, Rouveen begon goed en maakte 2-4. USV nam het weer over en maakt 2-5. Dit doelpunt ontstond door een corner die schitterend werd ingekopt. Het rust signaal werd gegeven. USV had eigenlijk weinig te bespreken, alleen dat ze zo door moesten gaan. Na rust volgde de 2-6 en door een goed schot van Rouveen werd het 3-7. Hierna het laatste kwart. Hier gebeurde iets wat je als trainer graag ziet. Een aanvaller die mee verdedigde omdat dit moest, veroverde de bal en kon deze direct weer kwijt aan de zijkant van het veld omdat deze persoon goed mee was gelopen en direct vrij liep. USV ging verder met wat er goed ging. Een schitterde aanval vanaf het midden veld. Eerste speler kaatst naar de tweede. De derde loopt diep krijgt ook de bal door het goede overzicht en geeft de bal voor op vierde steler en deze maakt de bal schitterend af 3-8. Er volgenden nog een paar goals 3-9 en de eindstand werd bepaald op 3-10. USV heeft geweldig goed gevoetbald.....Op naar de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie. USV speelt uit tegen CSV uit Zwolle.

USV JO9-2G – JVC Dedemsvaart JO9-2 (7-2)

Vandaag mochten we wat later spelen. Dit was wel fijn nadat veel spelers een laat feestje hadden gehad en Sint bij USV. Tegenstander was Dedemsvaart JO9-2. We hadden eerst een teambespreking in de kleedkamer in plaats van op het veld, daarna warming up. We begonnen goed aan de wedstrijd en scoorden snel. De tegenstander had een aantal goede kansen maar wij speelden beter samen en individueel ook veel doorzetters en loopvermogen in ons team. Het was een gecontroleerde wedstrijd waarbij we geen moment echt in de problemen kwamen. Uitslag 7-2! Goed gedaan team!

USV JO10-1 – SJO JVZ JO10-1 (6-4)

ESC JO11-2 – USV JO11-1 (8-1)

USV JO12-1 – Lemelerveld JO12-1 (1-7)

Een koude ochtend met ijs op het gras… We gaan weer richting de winterstop…Het was even op gang komen maar het derde en het laatste kwartier werd er leuk gespeeld. De jongens boden goed weerstand en een verdiende goal was onze winst daaruit. Na de kerst een klasse lager hopelijk en dan kunnen we de strijd die we afgelopen seizoen geleverd hebben gaan verzilveren als er net zo gevoetbald gaat worden!

USV JO12-2 – CSV’28 JO12-6 (1-11)

Vandaag speelden we tegen CSV. Deze tegenstander bleek duidelijk iets te sterk. We hadden geluk dat CSV vaak op de lat en op de paal schoot. Daardoor bleef de schade de eerste helft beperkt. De eindstand werd uiteindelijk 1-11. Volgende week de laatste wedstrijd en dan gaan we de zaal in.

USV JO13-1 – VVAK JO13-1G (6-0)

Vandaag thuis tegen VVAK. Een te kloppen tegenstander. Beide partijen gingen goed van start. Al was USV de betere partij duurde het nog 10 minuten voordat USV op een voorsprong kwam. USV speelde naar verhouding een beetje rommelig en lukte het niet om de voorsprong verder uit te breiden. In de pauze een paar tips en na het fluitsignaal van de 3e helft ging USV beter van start. In de 2e minuut scoorde USV al de 2-0. Vervolgens volgde er door heel mooi samenspel van USV nog 4 prachtige doelpunten. Een hele mooie 2e helft om te zien. Eindstand 6-0.

Berkum MO13-1 - USV MO13-1 (3-0)

Het begon vandaag heel vroeg. We speelden vandaag tegen Berkum (koploper). Het eerste tegendoelpunt vond plaats in de eerste helft, pas na 20 minuten. Maar toch bleven we knokken. Ook wij kregen nog een aantal kansen. In de tweede helft schoten ze er nog twee in. De eindstand werd uiteindelijk 3-0. De meiden hebben een topwedstrijd gespeeld. Volgende week onze laatste thuiswedstrijd tegen WVF.

Hardenberg’85 JO15-1 – USV JO15-1 (1-13)

ZAC JO15-3 - USV JO15-2 (1-9)

USV JO15-3 – JCLE JO15-2G (1-8)

Flevo Boys MO15-1 - USV MO15-1 (1-4)

Met een mooi zonnetje erbij vertrokken wij vanmorgen al richting Emmeloord om op 12:30 uur onze een na laatste wedstrijd van het seizoen te spelen. Compleet en met redelijk fitte meiden konden wij vandaag de strijd weer aan om weer een keer 3 punten te gaan pakken. De eerste helft waren er kansen aan beide zijden, maar door goed keepers werk aan beide kanten bleef het heel lang 0-0. Maar helaas 1 minuut voor de rust even de aandacht er niet goed bij en met een goed schot viel toch nog de 1-0 voor rust. In de rust een paar tips en complimenten aan de meiden voor het veel betere spel en we hebben nog 35 minuten om het te herstellen! Tevens in de rust mijn traktatie van een Mars, Snicker of een Twix uitgedeeld om even tot rust te komen en de gedachte van de achterstand af te halen. Maar blijkbaar moet ik vaker trakteren in de rust (knipoog)…., want ze kwamen toch uit de startblokken de 2e helft , binnen 1 minuut kwam na goed opbouwen en een mooie actie op rechts van Lisa een mooie voorzet richting Merle, die deze koel binnen schoot 1-1. De meiden geloofde er weer in en 5 minuten later lag de 1-2 er ook al in , doordat Lotte op karakter in de 16 meter een dribbel maakte en de bal er toch in kreeg ondanks grote druk van 2 verdedigsters! Maar de meiden van Flevo Boys bleven gevaarlijk de snelle buitenspeelsters van hun wegsturen, waardoor achter bij ons toch regelmatig alle krachten gebundeld moest worden om geen tegendoelpunt te krijgen. Maar de USV meiden kwamen steeds beter in hun spel, zoals we dat van hun gewend zijn en met lekker voetbal en een mooie steekbal van Tirza, kon Merle haar 2e doelpunten scoren, dus op het scorebord de 1-3. Toch bleef het hard werken voor onze meiden en het was een hele leuke wedstrijd om te zien en met een afstandsschot van Tirza , waar de keepster zich op verkeek (c.q. ging door de benen van haar) kwam de eindstand van 1-4 op het bord. Het was vandaag weer een zeer goede wedstrijd van het gehele team, want samen sta je sterk en met goed samenspel kom je een heel eind! Top meiden en een hele dikke vette pluim voor iedereen !!!

HVVV JO17-3 – USV JO17-1G (1-3)

Op naar Hoogeveen, laatste wedstrijd van dit seizoen. We begonnen goed, maar daarna………..Toch gewonnen. Op dit moment staan we nog bovenaan. Nog 1 óf 2 zaterdagen afwachten. Goed weekend en tot volgend seizoen.

USV JO17-2 – ST SC Balkbrug/Avereest JO17-2 (5-0)

SJO JCO MO17-1 - USV MO17-1 (2-0)

Vandaag speelden we uit tegen Ommen. Om 9:10 was bijna het hele team fris en fruitig aanwezig bij het oh zo mooie USV. Op naar Ommen! We begonnen de eerste helft erg sterk. Het zonnetje in het gezicht en er tegen aan. Een mooie 0-0 bij rust. De 2de helft met hier en daar wat wisselingen, kwam de tegenpartij weer erg sterk terug. Met veel verdriet kwam hier de 1-0 voor Ommen uit. We vochten hard terug, maar dit mocht jammer genoeg niet baten. De 2-0 voor Ommen viel. Na nog flink strijden, na de twee doelpunten, kwam het eindsignaal. Volgende week spelen we thuis tegen Olympia.

USV MO17-2 – JVC Dedemsvaart MO17-1 (3-2)

Alweer de vijfde! overwinning van dit seizoen die door hard werken en met hulp van inhuurspeelsters van de MO17-1 tot stand kwam. In de eerste helft kwam Dedemsvaart na 10 minuten met 1-0 voor door een zondagschot. We speelden vervolgens een drietal kansen bij elkaar die er helaas niet ingingen, vlak voor de rust viel dan toch de verdiende gelijkmaker. In het begin van de tweede helft had Dedemsvaart het beste van het spel en drong ons terug op eigen helft dit had tot gevolg dat we na 15 minuten wederom op achterstand kwamen. Enigszins gelukkig kwamen we 5 minuten later weer op gelijke hoogte door twijfel bij de keepster of ze een bal wel of niet mocht oppakken. Hier wist onze oplettende spits wel raad mee. 2 minuten later maakten we de 3-2 waarna de overwinning niet meer in gevaar kwam. Volgende week spelen we als trotse nummer 3 uit tegen de koploper JCLE. JCLE heeft aan een punt genoeg voor het kampioenschap en daar zullen ze heel hard voor moeten werken…..

USV MO19-1 – ST FC Meppel/Alcides MO19-2 (1-4)

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!