Glasvezel gemeentekern Nieuwleusen - update

In de afgelopen periode is er door diverse partijen glasvezel gepromoot. Wij hebben via de site en flyers in de kantine hier ook ruchtbaarheid aan gegeven.
Dit hebben we gedaan, omdat er voor elke aanmelding via ons een bedrag van € 10,- gestort wordt op de clubkas. De aanmeldingsperiode liep tot 2 december, het resultaat is inmiddels bekend.
De benodigde 30% is net niet gehaald: het tekort is zo’n 100 aanmelden. Derhalve is de aanmeldingsperiode verlengd t/m 9 december.
Mocht je nog interesse hebben in glasvezel, dan kun je je nog aanmelden!
Twijfel je nog of hik je tegen de kosten aan: Tip: Neem dan het goedkoopste abonnement (€ 39,95 p.m voor één jaar) en je hebt glasvezel in huis voor € 480,=.
Mocht ja nadien besluiten alsnog glasvezel te nemen, dan kost het binnenbrengen minimaal € 1000,= exclusief abonnementskosten.

Dit kan bij onze sponsor: Jellema Automatisering https://www.jellema.it/
Of bij Voscomtronics uit Ommen http://www.voscomtronics.nl/glasvezel/

Zij willen jullie graag te woord staan en vragen die je hebt over glasvezel beantwoorden. Beide partijen kennen de € 10,- clubkasactie.
Jellema is zaterdag 7 december extra geopend van 10:00 tot 14:00 voor informatie en aanmelding.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!