Aanmelden reünie USV 90 jaar.

usv reuniejubileumreceptieA32 2020 Medium

 

 

15 januari 2020 bestaat USV 90 jaar! In het jubileumjaar wordt een rij aan activiteiten georganiseerd. De aftrap hiervan is op zaterdag 18 januari met een reünie voor leden, oud-leden, en verder iedereen die op welke wijze dan ook verbonden is of was met USV.

 

De bijeenkomst wordt van 11.00 tot 15.00 uur gehouden in het clubgebouw van USV. Een middag die natuurlijk vooral in het teken staat van weerzien, bijpraten en het ophalen van herinneringen. Met voetbalvrienden van toen en nu. Ook wordt er een speciaal USV-Polygoon journaal gepresenteerd.

 

Aanmelden kan op deze website via de knop ‘Reünie 18 januari’ onder USV 90 JAAR . Hier ook meer informatie over de kosten en verdere details van het programma. Zegt het voort: kom zaterdag 18 januari naar USV voor een onvergetelijke middag. En neem gerust tastbare herinneringen mee zoals oude foto’s, knipsels of shirts.

 

Vanaf 15.00 uur gaat de reünie over in een jubileumreceptie. Uiteraard zijn ook de reünisten hier van harte welkom.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!