Massale opkomst USV 90 jaar.

 

 

De belangstelling voor de reünie voor leden en oud-leden overtrof zaterdag alle verwachtingen. Rond het middaguur waren er meer dan 250 bezoekers. Voor een weerzien na vele, vele jaren. Om bij te praten en het speciale Polygoon journaal te bekijken. Om stil te staan bij de vele foto’s, historische clubbladen, plakboeken en zelfs dagboeken. Om herinneringen op te halen en elkaar het verhaal te vertellen van 90 jaar USV. De reünie ging in de loop van middag naadloos over in een jubileumreceptie. Wethouder Jan Uitslag bracht namens de gemeente Dalfsen de felicitaties over terwijl Rudger Jan Vogelzang als kersverse voorzitter van de Supportersvereniging USV een droomdebuut maakte: namens de supporters overhandigde hij een cheque van liefst € 10.000,-.

Foto's : Marcel van Saltbommel.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!