“Het blauw-witte DNA”

Het bestuur kijkt terug op een prachtige dag! Wat was het fantastisch om al die geweldige verhalen te horen van oude leden en wat liggen er veel mooie herinneringen bij onze fantastische club. In al deze verhalen kwam de verbondenheid en de saamhorigheid naar voren die men hier heeft gevoeld en een heel aantal mensen ook vandaag de dag nog zo ervaart. Er werd aan ons als bestuur gevraagd hoe het USV toch lukt om zo’n sterk gevoel van betrokkenheid bij de leden te creëren. Nou dat werd zaterdag wel duidelijk. Het zit gewoon in ons DNA. Het blauwwitte hart waarover we het zo vaak hebben stroomde deze dag over van liefde voor de club en dit klonk terug in de vele prachtige anekdotes die er werden gedeeld.

Michiel refereerde in zijn toespraak nog even aan de kop boven het artikel in de Stentor “USV blinkt uit in derde helft”. Niet iedereen was even enthousiast over deze kop en hoewel ik niet de auteur van het artikel ben, ben ik van mening dat het wel klopt. USV-ers zijn inderdaad goed in de derde helft. Voor mij is de derde helft alles wat er naast het spelletje op het veld gebeurt. Ja, wij kunnen een feestje geven en vieren. Als USV-ers zijn wij er echter ook voor elkaar als er even niets te vieren is, of als er pijn of verdriet is. Wij USV-ers maken de club met en voor elkaar in de breedste zin van het woord en dat, dat doen wij al 90 jaar! Een prestatie waar we trots op mogen zijn!

Als bestuur willen wij onze dank uitspreken aan een ieder voor zijn of haar bijdrage in welke vorm dan ook aan deze fantastische dag!!

Namens het bestuur,
Danielle Vlierman, secretaris

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!