USV investeert in de jeugd

USV heeft er een grote groep gediplomeerde jeugdtrainers bij. Twaalf leden, spelend bij de junioren en ouders van voetballende kinderen bij de pupillen, begonnen afgelopen najaar met de KNVB-opleiding voor pupillentrainer.

Tijdens de afsluitende bijeenkomst afgelopen woensdagavond mochten ze allemaal hun diploma in ontvangst nemen. Het jeugdbestuur en de technische commissie vinden dit een mooie prestatie en zijn trots op de gediplomeerde trainers. De jeugd van USV zal hier nog veel voetbal plezier aan beleven.

KNVB – “Als docenten hebben wij een uitstekende cursus gehad bij USV. De randvoorwaarden om de cursus te geven waren goed geregeld. Hierdoor was er alle ruimte en tijd voor de deelnemers om zich te ontwikkelen als pupillen trainer. De deelnemers zijn nu prima in staat om zelfstandig een training te verzorgen in de leeftijd tot 13 jaar. Ze zijn voornamelijk bezig geweest met het organiseren van de training, het begeleiden van de spelers en het belangrijkste: het coachen van de spelers zodat zij met plezier beter worden in het voetballen. Ook het op de juiste manier begeleiden van de wedstrijden is steeds aan bod gekomen. USV heeft er 12 gediplomeerde trainers bij. Alle reden voor de club om verder te groeien!”

De gediplomeerden zijn: Ian Vlierman, Roelof Visscher, Wilco Ruinemans, Wouter Smudde, Sven Jutten, Remko Omlo, Stefan Klein, Sander Eissen, Hans Mulderij, Frank Kooiker, Richard Boverhof, Roelof Wanders (ontbreekt op de foto).

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!