Uitslagen en wedstrijdverslagen USV jeugd 1 februari 2020.

 

Berkum JO8-2 - USV JO8-1 (7-5)

USV JO8-2 – Heino JO8-2 (1-4)

USV JO9-2G – SV Nieuwleusen JO9-2 (14-0)

Eindelijk weer op het veld na een leuke serie in de zaal waar we prima wedstrijden hebben gespeeld. Vandaag gelijk de derby tegen SV. Spannend ! Een aantal hadden erover gedroomd en werden al wakker met de woorden SV. Schijnbaar had dat wel effect want we begonnen heel sterk en stonden al snel met 3-0 voor. Tegenstander raakte onder de indruk en kwam niet meer aan voetballen toen. Bij ons ging het juist heel goed en we bleven scoren. Tevens in de wedstrijd konden we nu de spelers op andere posities laten spelen. Dat is ook goed voor hun spelinzicht en dat hadden ze goed door. Steeds meer overspelen…..en nog meer doelpunten wat er uiteindelijk 14 waren. De keeper had het koud.

SV Zwolle JO11-2 - USV JO11-1 (0-0)

Een wedstrijd zonder winnaar. Het kon echt alle kanten op deze ochtend. Dan weer was Zwolle de aanvallende partij en dan waren wij de bovenliggende partij. Heel veel kansen waren er overigens niet te noteren. De grootste was echter voor Zwolle maar gelukkig werd de kans over geschoten. Daarom kunnen we leven met een 0-0.

SC Rouveen JO12-1 - USV JO12-1 (9-2)

Lekker weer naar buiten!! Een klasse lager als voor de winterstop met de hoop dat we nu weer lekker aan voetballen toe komen…In deze eerste wedstrijd hebben we met wat vlagen lekker gespeeld, helaas was Rouveen qua fysiek en tactiek wat sterker en konden we er niet lekker in komen. Volgende week weer met frisse moed het veld op en hopelijk wat meer voetbal.

USV JO13-1 – SJO JCO JO13-2G (3-3)

USV MO13-1 – SC Genemuiden MO13-2 (1-0)

Vroeg in de ochtend begon de wedstrijd tegen Genemuiden. Allebei de teams waren erg sterk. Vlak voor de rust waren we er klaar mee en knalden we er eentje in. In de tweede helft begonnen we sterk. Genemuiden kwam sterk terug en het bleef spannend tot het eindsignaal. De einstand was 1-0.

Goed gedaan meiden😊

’s Heerenbroek JO15-1 - USV JO15-1 (1-7)

SVI JO15-4G - USV JO15-2 (1-7)

USV JO15-3 – SV Nieuwleusen JO15-3 (1-6)

USV MO15-1 – WVF MO15-1 (2-5)

Vanmiddag mochten onze meiden aantreden tegen WVF voor onze eerste competitie wedstrijd in de nieuwe poule. Onze meiden gewaarschuwd dat de tegenstander goed in scoren is, want die waren in de 2e klasse kampioen geworden met een doelsaldo van 69 voor en maar 14 tegen, dus wees op je hoede. Maar onze meiden hadden na 2 goede oefenwedstrijden het vandaag zwaar tegen de dames uit Zwolle en kwamen daardoor niet echt lekker in hun spel. En dat resulteerde in de 6e minuut al in een 0-1 achterstand. Het was in de eerste helft vooral een rommelige en paniekerige wedstrijd van beide kanten, waardoor er niet echt lekker samen gespeeld kon worden. Maar we waren veel in balbezit maar konden het doel niet vinden en dan krijg je prompt ook nog de 0-2 en 0-3 om de oren, maar de laatste 10 minuten van de eerste helft speelden de USV meiden weer een stuk beter en prompt scoorde Lotte de 1-3 na een goede ingooi van Nienke. In de rust even wat peper er in en de nadruk geven op het positiespel en meer druk op de bal als WVF in balbezit is. En dat gaf in de 43e al het resultaat van een 2-3 door Merle na goed doorzetten van Lotte in de 16 meter. Maar helaas kregen we kort er na al een knullige 2-4 om de oren, waardoor het geloof een beetje wegzakte en helaas viel daarna vlak voor tijd ook nog de 2-5. Toch kregen we nog 2 goede doelkansen, maar die wilde er weer net niet in. De USV meiden krijgen toch een hele dikke pluim voor hun inzet, want voetballen kunnen ze, dat weten we ! Op naar volgende week !!!

Wilsum JO17-1 – USV JO17-2 (3-2)

Ruinerwold MO17-1 - USV JO17-2 (3-0)

De eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie draaide uit op een flinke tegenvaller. De eerste helft konden we de fysiek sterke Ruinerwold nog redelijk bijbenen en gingen we met een 1-0 achterstand rusten zonder zelf een echte kans te hebben gecreëerd. De wedstrijd werd door Ruinerwold beslist in de eerste 5 minuten van de tweede helft waarin het twee keer scoorde. In de resterende tijd waren we beter maar dat lag waarschijnlijk aan de tegenstander die de teugels iets liet vieren ondanks twee grote kansen bleef het 3-0. Snel vergeten en op naar de volgende wedstrijd. Zaterdag thuis om 12.30 uur tegen HH’97 uit Hollandscheveld.

Lemelerveld MO17-1 - USV MO17-1 (3-0)

Vandaag moesten we uit naar Lemelerveld. Deze wedstrijd begon goed en vooral spannend. Er waren een paar mooie kansen voor USV. Helaas werd er niet gescoord door USV. In de eerste helft scoorde Lemelerveld 2 doelpunten. Na de rust scoorde Lemelerveld nog 1 doelpunt. Verder was het een redelijke sportieve wedstrijd. De inzet van beide partijen was goed. USV had door meerdere afzeggingen maar 11 speelsters dus geen wissels. Ondanks dat er niet gewisseld kon worden heeft USV goed en vooral sportief gespeeld met veel inzet. Helaas is de eindstand 3-0 voor Lemelerveld geworden.

SJO JCO JO19-2 - USV JO19-1 (3-4)

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!