Uitslagen en Wedstrijdverslagen USV jeugd 8 februari 2020.

USV JO8-1 – SJO FC Dalfsen JO8-2 (6-6)

JVC Dedemsvaart JO8-3 - USV JO8-2 (1-9)

USV JO9-1G – IJVV JO9 (14-2)

De eerste wedstrijd van het seizoen, want de officiële eerste wedstrijd was afgelast wegens ziekte in het team. USV was nog niet helemaal weer op volle sterkte, want de vrijdag voor de wedstrijd kregen we te horen dat onze keeper nog niet voldoende aangesterkt was na een stevige griep. USV had een goede keeper op doel als stand in, dit is normaal gesproken de kleinste man op het veld. De wedstrijd vond plaats op het achterste veld vol in de wind.( brrrr wat was het koud). USV begon super sterk aan de wedstrijd na een goede warming-up. De wedstrijd was na 5 min al beslist 3-0. Met de rust was het 4-1. De wedstrijd speelde zich grotendeels af op de helft van IJVV. Er werd goed positie spel gespeeld bij beide teams alleen was USV steeds net iets eerder bij de bal en scherper in de duels. De 2de en 3 10 minuten waren duidelijk voor USV. Er werd door de tegenstander ondanks de achterstand gewoon geprobeerd om van achteruit op te bouwen( wat respect verdient). Bij de start van de vierde 10 min was de stand al 10-2. In de laatste 10 min sloeg de vermoeidheid wel iets toe bij USV maar door ook slim te voetballen werd er nog steeds goed gespeeld een bleef USV ook scoren en werd de eindstand bepaald op 14-2. Volgende week spelen we uit bij KHC.

DKB JO9-1 – USV JO9-2G (5-5)

Vandaag mochten we weer naar het mooie complex bij de Krim. We hadden er flink zin in. Voor Yosco was het zijn eerste wedstrijd. De jongens van de Krim waren vanaf het begin goed op dreef maar we lieten ons niet uit het veld slaan en gaven goed partij. We kwamen op voorsprong door goed samenspel. De jongens van de Krim waren fysiek sterker en drukten steeds meer door met harde afstandsschoten. Het ging mooi gelijk op en super spannend. Aan het einde misten we nog een paar goede kansen! Daarna nog een leuke penaltyserie en vrolijk naar ons mooie sportpark Hulsterlanden.

USV JO11-1 – SVI JO11-3 (5-2)

Vandaag tegen een tegenstander die helaas maar 7 spelers hadden. Derhalve 7 tegen 7. De eerste 2 delen waren we veel beter dan SVI met genoeg kansen echter geen goals. Na de rust kreeg Luuk het op de heupen. 4 goals van hem brachten ons een 5-2 overwinning. Prima gedaan boys maar de volgende keer wat eerder de boel afmaken.

USV JO12-1 – Berkum JO12-2 (2-11)

Een pittige wedstrijd deze ochtend… Berkum kwam al vrij snel op een 0-2 voorsprong. Onze jongens wisten zich nog te herstellen en we kwamen op een 2-2 gelijkspel. Met enige moed gingen we lekker door maar Berkum maakte al snel weer doelpunten en ze liepen steeds verder uit. Toen ook nog onze top keeper met een blessure aan zijn duim het veld moest ruimen was het hek van de dam en Berkum niet meer te stoppen. Ondanks de eindstand bleef iedereen positief en de koppies omhoog…

SJO FC Dalfsen JO12-5G – USV JO12-2 (21-3)

Gramsbergen JO13-2G – USV JO13-1 (0-7)

Vandaag uit tegen een nieuwe tegen stander. Vol goede moed vroeg op pad. Na de gelijkspel van vorige week (2-2) klaar om 3 punten mee nar huis te nemen. Gramsbergen kwam de eerste minuten beter uit de startblokken en leek eerder te gaan scoren dan USV. Na enkele minuten kreeg USV echter bij een counter de kans op te scoren en maakte dit ook waar. De openingsgoal was voor USV en USV kwam op gang. Door goed voetbal en goede reddingen van invalkeeper Lars wist USV de voorsprong uit te breiden naar 0-4. In de rust nog even de tactiek besproken om de 2e helft goed te beginnen. Ook de 2e helft wist USV een paar keer het net te bereiken. Door mooie spel een paar mooie doelpunten waarbij de eindstand uiteindelijk 0-7 is geworden.

Olympia ’28 MO15-1 – USV MO15-1 (2-0)

Vandaag mochten we de wekker vroeg zetten, want we moesten al om 9:00 uur voetballen in Hasselt. Met een fris windje dwars over het kunstgrasveld, werd het vandaag een nieuwe kans om 3 punten te gaan pakken. Ondanks dat we vandaag onze vaste spits Lotte moesten missen, waren we voor de rest compleet. Maar helaas liep het vandaag weer anders, want we kregen weer in de 6e minuut al de 1-0 om de oren. De USV meiden waren vandaag weer te lief en wonnen daardoor geen duels, maar met inzet en strijd hadden we nog genoeg tijd om het recht te zetten. Maar het leek wel of er stroom op de bal stond, want beide teams speelden angstig en paniekerig en de eerste 15 minuten leek het wel hotze knotse voetbal. We kregen maar geen grip op het middenveld en samen spelen leek al helemaal niet te lukken vandaag. Daardoor kreeg onze verdediging maar geen rust. Maar gelukkig was onze keepster Lara super vandaag, want met een paar zeer knappe reddingen hield ze de ruststand op 1-0. In de rust even wat tips en probeer vooral eens wat beter en rustiger samen te voetballen. Maar het wilde vandaag maar niet lukken en met de 3 echte kansen die we kregen, zat het geluk vandaag ook niet mee en wilde de bal er ook weer niet in. Maar de meiden hebben gestreden voor wat ze waard zijn, maar het mocht vandaag niet zo zijn. Op naar de volgende wedstrijd over 3 weken !

USV JO15-1 – KHC JO15-1 (1-3)

USV JO15-2 – Hattem JO15-2 (0-6)

ZAC JO15-3 – USV JO15-3 (6-1)

USV MO17-1 – Nunspeet MO17-1 (0-2)

Vanochtend om 9:45 klonk het fluitsignaal. We begonnen de eerste helft vrij gelijkwaardig en wisten een groot aantal kansen te creëren. Helaas lieten wij deze onbenut en wist Nunspeet de score te openen door een doelpunt uit een verkeerd ingeschatte situatie aan onze kant. De rest van de eerste helft bleef het scoren uit, met een paar goede reddingen van onze keeper Mellanie. De tweede helft begonnen we aanzienlijk sterker en de ene kans kwam na de andere, ook deze kansen hebben we helaas niet weten af te maken. Als laatste tegenslag kwam het tweede en dan ook laatste doelpunt van Nunspeet. Wij sluiten wedstrijd af met een goed gevoel door onze enorme strijdlust. Op naar volgende week!

USV MO17-2 – SJO HH’97 MO17-2 (6-0)

Een wedstrijd die zich voor 90% op de helft van de tegenstander plaatsvond. USV was veel beter dan de dames uit Hollandscheveld. De eerste helft hielden we ons nog in en gingen we slechts met een 2-0 voorsprong aan de thee. In de tweede helft tikten we de tegenstander helemaal weg, zonder een kans weg te geven scoorden we zelf nog 4 keer wat een fraaie en dik verdiende eindstand opleverde van 6-0! Over drie weken pas weer onze volgende wedstrijd, uit tegen SVO BDE in Emmen.

FC Oldemarkt JO17-1 USV JO17-1G (6-4)

Vandaag 1e competitiewedstrijd, op naar Oldemarkt. Met rust 1-1, eindstand 6-4. Helaas. Nu 2 weken geen wedstrijd (wel training). 29 februari thuis tegen Meppel om 12.30.

USV JO17-2 – GO Ahead Kampen JO17-3 (1-0)

Voorwaarts MO19-1 – USV MO19-1 (4-0)

De Weide JO19-3 – USV JO19-1 (2-6)

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!