Henna Kragt: 20 jaar verkoop van voorjaarsplanten.

Het was al weer voor het 22e achtereenvolgende jaar dat de jeugd van USV – samen met de chauffeurs - medewerking verleende aan deze fleurige actie van de Supportersvereniging.

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari waren de jeugdleden van USV, met uiteraard de chauffeurs, weer in touw om deze immens grote klus te klaren.

Wederom liet de verkoop een prachtig resultaat zien en dat was een beloning voor het vele en voortreffelijke werk van Henna Kragt, Denise Spijker, Evelien Tuten en Miriam de Weerd. De dames hadden voor deze mega-operatie alles weer perfect georganiseerd. Het mobiliseren van de jeugdige verkopers, die voor hun inzet uiteraard een traktatie aangeboden kregen, en het zorgdragen voor voldoende vervoer op beide dagen is nog maar een klein onderdeel van de vele voorbereidende werkzaamheden, die door de dames verricht worden.

Het feestelijke tintje van deze editie betrof Henna Kragt. Zoals gezegd, dit was editie nummer 22 en voor Henna betrof het editie nummer 20. En gedurende die 20 jaar is zij de stuwende kracht geweest. Uiteraard werd Henna hiervoor door Denise, Evelien, Miriam en de Supportersvereniging USV in het zonnetje gezet.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!