USV blaast na rust Wacker omver (10-1)

Na de 2-2 van dinsdagavond bij tweedeklasser sv Dedemsvaart (Stefan Boers en Niek Ekkelenkamp), oefende USV zondag tegen vierdeklasser Wacker De Wijk. Op het kunstgras van buurman sv Nieuwleusen won USV met ongekend ruime cijfers (10-1). Daar zag het voor rust nog niet naar uit. De gasten uit De Wijk hadden voor rust de storm in de rug en kwamen via Koen van Luin op voorsprong (0-1). Door treffers van Leon Kooiker en Niek Ekkelenkamp ging USV alsnog met een voorsprong aan de thee (2-1). Direct na de pauze zorgde Leon Kooiker voor 3-1, waarna het rond het uur ineens heel hard ging. Door treffers van Frank Kuiper, Roy Kuiers en Max Schaeffer stond het ineens 6-1. Terwijl Wacker worstelde met de wind, zorgden Ron Meijerink, Sander Schaeffer, Rémon van der Kolk en nog een keer Leon Kooiker voor de eindstand. Na een volledige verwaaide en verregende maand februari hoopt USV zondag dan eindelijk weer de competitie te hervatten. Dat moet dan gebeuren in en tegen Ruinen. Aanvang 14.00 uur op sportpark De Baete.

Na rust was het eenrichtingsverkeer naar het doel van Wacker. 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!