KNVB noemt 30 juni als uiterste datum.

Door de heersende corona-crisis is het nog volstrekt onduidelijk wanneer de KNVB de competities in het amateurvoetbal kan hervatten. Van een ‘dubbel’ met Pasen is hoe dan ook geen sprake.

Op dit moment is alles uitgesteld tot en met 6 april. Voor daarna werkt de KNVB aan verschillende scenario’s. Streven hierbij is om de competities in de A-categorie (bij USV alleen het eerste elftal) helemaal uit te laten spelen. Dit in verband met de bijbehorende promoties en degradaties. Voor de afloop van de competities in de B-categorie (alle overige teams van USV) worden vooralsnog de verdere ontwikkelingen afgewacht.

Als kort na 6 april (een deel van) de competities hervat kunnen worden, zal er in ieder geval in het paasweekend geen dubbel programma ingepland worden. Uitgangspunt is dat uiterlijk 30 juni de competitie eindigt. Dit in verband met de zomervakanties en de start en voorbereidingen op het seizoen 2020/2021. Hoewel wordt geprobeerd dit tot een minimum te beperken, liggen bij een herstart midweekse wedstrijden voor de hand.

Bij het langer duren van de corona-crisis staat ook de uiterste overschrijfdatum op losse schroeven. Normaal kunnen amateurvoetballers tot en met 15 juni van club verkassen.

Sinds USV - Pesse (8 maart) is het stil op de velden. Het is nog volstrekt onduidelijk of en zo ja, wanneer de bal weer gaat rollen.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!