Tikkie Trug USV: precies 10 jaar geleden.

Corona heeft ons in een ijzeren greep. Alles is anders. Alles is stil. Ook sportpark Hulsterlanden ligt er verlaten bij. Geen trainingen. Geen wedstrijden om met elkaar over na te praten. Of vooruit te blikken. Want met elkaar, dat gaat nu even niet. Hier had nu een verslag moeten staan van USV-Trinitas van afgelopen zondag. Niet dus. Daarom een ‘Tikkie Trug’. Van precies 10 jaar geleden, op 21 maart 2010: USV- Fleringen.

USV scoort niet tegen Fleringen

USV kreeg in de eerste helft goede mogelijkheden om op voorsprong te komen maar met name Rick Timmerman was in het eerste halve uur een tweetal keren minder gelukkig in de afronding. Aanvoerder Wouter Booijink was bij Fleringen de man van de wedstrijd. In de 19e minuut rondde hij met het hoofd een op maat gegeven voorzet van Hielke aan de Stegge prima af. En in de 37e minuut benutte hij op uiterst koelbloedige wijze de tweede kans voor de gasten: 0-2. Intussen speelde USV een alleszins acceptabele wedstrijd, maar bleek het team onmachtig om het goede veldspel in doelpunten om te zetten. Na de pauze moest USV alle risico’s nemen om de opgelopen achterstand te verkleinen en daar maakte Fleringen uitstekend gebruik van. Het was Hubert Klein Haarhuis die na een uur spelen in vrije positie de 0-3 kon laten aantekenen. Naast A-junior Steven Massier, die in de 2e helft zijn opwachting in het vlaggenschip van USV mocht maken, werden ook Niek van Dijk en A-junior Rick Kuiper door coach Joshua Nijlant nog in het team gebracht. Ook zij konden niet voorkomen dat uitblinker Wouter Booijink in de 80e minuut de wedstrijd met zijn derde treffer definitief op slot gooide: 0-4.

Opstelling USV: Ronald Hoogezand / Sietse Jouwsma – Egwin Wever - Kay Huzen (Niek van Dijk) – Ross van Overbeek / Mathijs van Faassen (Rick Kuiper) - Rueben Lagas – Valentijn Vogelzang / Sander Schaeffer (Steven Massier) - Ron Meijerink - Rick Timmerman.  

Overige uitslagen deze middag in de 4e klasse B Oost: Wierden- Enter 0-1, Luctor et Emergo- EMMS afgelast, Reutum- Almelo 3-2, MVV ’29- Omhoog 4-1, De Tukkers- GFC 1-1.

USV zou dat seizoen roemloos degraderen met slechts 4 punten uit 22 wedstrijden. Fleringen eindigde keurig in de middenmoot en Luctor et Emergo uit Almelo werd kampioen.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!