‘All-time’ lijst USV 1 ververst

Om de verspreiding van het wereldwijde corona-virus te stoppen besloot de KNVB in maart alle competities definitief te beëindigen en deze als niet gespeeld te beschouwen. De laatste keer dat zo’n ingrijpende maatregel werd genomen was tijdens de oorlogsjaren in het seizoen 1944/1945. De tot het moment van stoppen gespeelde wedstrijden en gemaakte doelpunten tellen wel gewoon mee voor de All-time lijst van USV 1. Die is dan ook met veel dank aan USV-statisticus Harry Dijkslag weer helemaal ververst. De stand is bijgewerkt tot en met 8 maart toen USV voor het laatst in actie kwam in de thuiswedstrijd tegen sv Pesse. Door het abrupt einde van het seizoen waren er in totaal slechts 18 ‘caps’ te verdienen. Het gaat om 3 beker- en 15 competitiewedstrijden. Er wordt geen verschil gemaakt tussen een basisplaats of een invalbeurt. Een kwartet spelers stond alle wedstrijden op het digitale wedstrijdformulier: Stefan Boers, Niek Hamers, Thijmen Stegeman en Dennis van der Veen. Doelman Martijn Scheper en Sander Schaeffer misten 1 wedstrijd. Leon Kooier (15 wedstrijden) maakte de meeste goals (17). Spits Ron Meijerink miste het begin van het seizoen en speelde 10 wedstrijden. Hierin liep hij met 10 treffers 1-op-1. Zo schroefde de onbetwiste topscorer op de ranglijst zijn totaal op naar liefst 170 treffers. Trainer Yves Heskamp gebruikte 23 verschillende spelers, waaronder 6 nieuwe namen. Hiermee stijgt het totaal van deze lange lijst naar 225 spelersnamen. Het klassement wordt sinds jaar en dag met een straatlengte voorsprong aangevoerd door Fred Bouwknegt. Bekijk hier het complete overzicht.

1920 Stefan Boers actie DIO
Stefan Boers aan de bal tegen DIO.
Hij kwam alle 18 wedstrijden in actie en is 1 van de 6 nieuwe binnenkomers op de actuele 'All-time' lijst van USV 1. 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!