Amateurvoetbal voorzichtig op gang.

Beste allemaal,

Gisteren (21 april) is door het kabinet de eerste stappen naar de 'normale wereld' bekendgemaakt. We gaan heel voorzichtig het amateurvoetbal weer op gang brengen.

Zo mogen kinderen tot en met 12 jaar van de overheid weer voetballen, waarbij ze niet per se de 1,5 meter afstand hoeven aan te houden. Voor jeugd van 13 tot en met 18 jaar is dit ook toegestaan mits zij wel op 1,5 meter afstand van elkaar blijven. We kunnen volgende week weer voetbalactiviteiten voor de jeugd organiseren zoals trainingen en alternatieve voetbalvormen. Competities starten niet voor het najaar en de kantines en kleedkamers blijven voorlopig nog dicht.

KNVB en Voorzittersoverleg

Op dit moment zijn we alles in kaart aan het brengen. Kunnen de velden open? De gemeente Dalfsen is namelijk bezig met onderhoud van onze velden en dat is nog niet afgerond. Deze week heeft de KNVB contact met de VSG (Vereniging Sport en Gemeenten) en worden wij nader geﮦormeerd. Daarnaast zal de KNVB ons informeren hoe we de trainingen moeten inrichten. Welke oefeningen wel, welke absoluut niet. Er zijn nog talloze vragen die beantwoord moeten worden. Daar zijn we nu druk mee bezig.

Vanavond vindt er weer een extra Voorzittersoverleg plaats, een overleg tussen de Dalfsen voetbalverenigingen. Zodra wij alle informatie hebben, zullen wij jullie direct informeren.

We hopen volgende week weer jeugd te zien op ons sportpark. Wat hebben we dat gemist. Hopelijk is dit een opmaat voor meer. We moeten geduld houden, hoe lastig het ook is voor ons allemaal.

Ik wens jullie allemaal goede gezondheid!

Namens het bestuur van USV,

Met vriendelijke groet,

Michiel Smudde

Voorzitter USV

tel: 06-10951069

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!