USV zet sponsoren in de belangstelling.

USV en haar sponsoren hebben een sterke onderlinge band. We zijn loyaal aan elkaar en waar mogelijk steunen we elkaar door dik en dun. Het grootste deel van de sponsoren is al sinds jaar en dag aan USV verbonden. En elk jaar komen er weer nieuwe sponsoren bij. Mede dankzij al deze sponsoren blijft het mogelijk om iedereen uit onze samenleving tegen zeer geringe kosten te kunnen laten sporten. En dat wordt gewaardeerd. En daarom moedigen wij iedereen aan om onze sponsoren te bezoeken. Om ze in te schakelen voor bepaalde diensten of om producten bij hen te kopen. Zo helpen we elkaar.

Opvallende uiting

Het Covid-19 treft ons allemaal. Zowel privé, zakelijk als sportief. Corona zorgt voor een bijzondere situatie. Daarom hebben we besloten om alle sponsoren voor het voetlicht te brengen bij de ruim 9.000 inwoners van Nieuwleusen en bij de bezoekers die in ons dorp komen. Vanaf 6 mei staat er een LED-scherm van 3 x 2 meter op 5 meter hoogte bij de Esso (Oosterveen’s Oliehandel) aan de Burg. Backxlaan. Op het scherm worden 270 beeldvullende logo's van de sponsoren getoond. Iedere sponsor komt anderhalve week lang tientallen keren op het scherm voorbij.

We hopen dat u hiermee nog eens extra stilstaat bij de betrokkenheid die deze sponsoren tonen ten opzichte van de leden van onze club. Klaas Oosterveen heeft zijn aanhanger met LED-scherm belangeloos beschikbaar gesteld. Inclusief een zeer uitgebreide uitleg en een heerlijke kop koffie. Bedankt Klaas! Ook zo'n sponsor die de club van blauw en witten een zeer warm hart toedraagt.

Denk aan onze sponsoren. #KoopLokaal

Hartelijke groet,

Sponsorcommissie USV

Foto's : Marcel van Saltbommel

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!