PEC Zwolle Voetbalkampen

1920 PEC visualDe jeugd mag lekker voetballen! Kom jij naar het PEC Zwolle Voetbalkamp in de zomervakantie?

Heb jij voetballen de laatste tijd ook zo gemist? Goed nieuws! Als partnerclub van PEC Zwolle hebben wij een leuke aankondiging voor je om de zomervakantie sportief door te komen. In de zomervakantie worden er voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar nu het weer kan verschillende PEC Zwolle Voetbalkampen georganiseerd in Zwolle en de regio.

De Voetbalkampen in de zomervakantie worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM en de regering. Hierdoor is er een gelimiteerd aantal PEC Zwolle Voetbalkampen met maximaal 56 plaatsen per editie beschikbaar voor de jonge voetballiefhebbers. Ga snel naar www.peczwolle.nl/voetbalkampen voor meer informatie.

Inhoud PEC Zwolle Voetbalkamp
Tijdens het PEC Zwolle Voetbalkamp staat voetbal 3 dagen (tussen 9.00 uur - 15.00 uur) centraal. Op het veld worden verschillende en nieuwe spel,- techniek,- en partijvormen gedaan en staat het plezier van de deelnemers voorop.

Wat kun jij als deelnemer verwachten?
- Een vernieuwd PEC Zwolle Voetbalkampen tenue
- Nieuw: Skill Games uit FIFA 20
- Gezonde tussendoortjes en drinken
Begeleiding van gekwalificeerde trainers
- PEC Zwolle Voetbalkampen medaille 
- Kans op leuke voetbalprijzen

Meer informatie of aanmelden? Kijk snel op www.peczwolle.nl/voetbalkampen

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!