Freddy de Boer terug op vertrouwde nest.

USV heeft wederom Freddy de Boer weten te strikken als trainer. Beide kennen elkaar door en door. Freddy heeft in het verleden diverse jeudteams getraind bij USV en was senioren-/assistenttrainer in de periode dat USV onder leiding van Theo van ‘t Zand van de 5e naar de 3e klasse promoveerde. Daarna is Freddy hoofdtrainer geworden bij VVAK. Aangezien USV komend seizoen met een tweede selectie wil werken moest men op zoek naar een passende trainer. En dat is, hoe kan het anders, Freddy de Boer geworden. Een keuze waar beide partijen zeer blij mee zijn. Freddy zal op dinsdag en donderdag, in nauwe samenwerking met 1e elftal trainer Yves Heskamp, de 2e selectie trainen. Op zondag treft u hem aan langs de lijn bij het vernieuwde zondag 2 team. Dit team zal worden samengesteld uit oud 1e elftal spelers met routine en JO19 spelers die de kwaliteiten en ambitie hebben om voor een plek in de 1e selectie te gaan.

2021 freddie

 De handtekening is gezet. Welkom Freddy!

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!