Kay Huzen en Ron Meijerink stapje lager.

De selectie van USV heeft donderdagavond met een laatste training een punt gezet achter dit zo abrupt afgebroken seizoen. Met de corona-inzichten van nu verwacht de KNVB dat de nieuwe competitie in het weekend van 19/20 september van start kan gaan. Gewoon volgens plan. Trainer Yves Heskamp gaat dan een flinke brok ervaring missen. Routiniers Kay Huzen (355 x USV 1) en Ron Meijerink (319 x USV 1) hebben laten weten een stapje lager te gaan acteren. Verdediger Kay Huzen (34) speelde afgelopen seizoen ook al regelmatig in het tweede en was met dit team op weg naar de titel toen corona de kop opstak. Spits Ron Meijerink (32) stond zijn hele carrière garant voor doelpunten. Hij maakte er liefst 170 voor USV 1 en staat daarmee op eenzame hoogte in de clubstatistieken. Beide dertigers waren jarenlang medebepalend voor het gezicht van USV 1. Na de slottraining werd hier door spelers en staf kort bij stilgestaan. Zodra de corona-maatregelen verder worden versoepeld, krijgen beiden ongetwijfeld nog een afscheid dat past bij hun indrukwekkende staat van dienst.

Defensiechef Kay Huzen (links) maakt het zijn collega's van Dwingeloo lastig.

Één van de 170 treffers van Ron Meijerink (links) in de maak. De DIO-verdediger komt te laat.   

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!