Verrassing voor vrijwilligers bij heropening USV.

Door alle corona-maatregelen zat ook het clubgebouw van USV 3,5 maand op slot. Dankzij de meest recente versoepelingen komt daar vanaf woensdag 1 juli verandering in. Dan is het bezoek aan het clubgebouw weer toegestaan. Wel blijft de anderhalve meter regel onveranderd van toepassing. Het bestuur van USV zet meteen woensdag de deuren open. De vrijwilligers van de club kregen een uitnodiging om langs te komen. “Gewoon om na lange tijd even bij te praten”, zegt secretaris Daniëlle Vlierman. “En om een zomers presentje in ontvangst te nemen. Al sinds jaar en dag bedanken wij aan het einde van het seizoen de vrijwilligers met een hapje en een drankje voor hun inzet voor de club. Ook door deze medewerkersavond kwam een streep te staan. Daarom hebben we nu wat anders bedacht om onze waardering te tonen.”

               Secretaris Daniëlle Vlierman

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!