USV biedt ruimte aan biljartclub De Brouwerij.

USV en biljartvereniging De Brouwerij slaan de handen ineen.

Achter de schermen is er de afgelopen maanden veelvuldig overleg geweest tussen biljartvereniging de Brouwerij en voetbalvereniging USV om de mogelijkheid voor huisvesting te onderzoeken. De biljartvereniging was als gevolg van de overname van de Brouwerij op zoek naar een nieuwe locatie voor hun vereniging. Zij legde de vraag voor huisvesting neer bij het bestuur van USV en de bestuursleden stonden hier positief tegenover. Achter de schermen is er door beide besturen veelvuldig overlegd en zijn de benodigde voorbereidingen getroffen. Vanaf nu is het voor leden van de biljartvereniging mogelijk hun wedstrijden te spelen in het clubgebouw van USV. Hier zijn twee biljarttafels geplaatst waar uitsluitend door de leden van de biljartvereniging die ook lid zijn geworden van USV als vrijwilliger op wordt gespeeld.

Afgelopen woensdag zijn de leden tijdens de ledenvergadering door Daniëlle Vlierman secretaris van USV persoonlijk welkom geheten. Zij spreekt uit verheugd te zijn over de komst van de biljarters en de samenwerking passend te vinden bij de identiteit van de club. USV heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als een maatschappelijk betrokken club die een verbindende rol wil spelen binnen de gemeenschap. Het idee van deze samenwerking is ook om elkaar te versterken. Allicht zijn er USV' ers die het leuk vinden om naast een balletje te schoppen ook een balletje te stoten. Kom dan gerust eens vrijblijvend kijken.

De biljartvereniging is op maandagmiddag, dinsdagavond, woensdag middag en woensdagavond in het clubgebouw aanwezig. Voor informatie kunt u contact opnemen met Bert Brouwer bereikbaar op 0651080802 of Bennie Pot bereikbaar op 0611095383.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!