USV treft veel bekenden in beker.

Vrijdag in alle vroegte heeft de KNVB de indeling van de poulefase van het bekertoernooi bekendgemaakt.

USV neemt het op tegen Balkbrug, Raalte en Vilsteren. De wedstrijden worden vanaf 30 augustus  gespeeld op de 3 zondagen voorafgaand aan de start van de competitie. Alleen de poulewinnaar gaat door naar de volgende ronde.

Veel bekende gezichten

In september 2018 stond de derby tegen Balkbrug ook al op het bekermenu. Voor de competitie speelt het door Nieuwleusenaar Piet Elzinga getrainde Balkbrug komend seizoen in de 4e klasse Noord. Het Vilsteren van oud USV trainer/speler Dik Runherd komt uit in de 5e klasse Oost terwijl Raalte komend seizoen een rentree maakt in de 4e klasse Oost. De ploeg stond in maart tijdens het stopzetten van de competitie op de 2e plaats en kreeg dankzij die klassering promotie toegewezen. Het speelschema volgt later dit weekend.

De andere teams van USV (categorie B) moeten nog even geduld hebben. De bekerindeling wordt op 7 augustus gepubliceerd. De competitie-indeling volgt op 21 augustus.

In september 2018 stonden Balkbrug en USV ook tegenover elkaar in de beker. USV won nipt met 1-2. 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!