Onderhoudsdag komt er weer aan.

Zaterdag 8 augustus staat de grote onderhoudsdag weer op het programma. Zonder zorgen over de anderhalvemeter afstand. Want verspreid over het hele sportpark zijn er de nodige klussen te doen. Dankzij de wekelijkse inzet van vrijwilligers is er al veel gedaan. Toch valt er nog genoeg te stoffen, te wassen en te boenen. Zowel binnen als buiten. Denk aan kleedkamers, bovenverdieping, boardinghal, tribunes en reclameborden. En wie handig is met een kwast verf hoeft zich ook niet te vervelen. De werkzaamheden starten om 8.30 uur. Aan koffie, broodjes, gekookte eieren, traditionele Chinese lunch en de blij-dat het-eindelijk-klaar-is-borrel zal het ook dit keer niet ontbreken. Kom helpen. Want samen doe je meer! Tot zaterdag 8 augustus.

Goed bezig!

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!