Uitslagen en Wedstrijdverslagen USV jeugd 29 augustus 2020

Na een veel te lange coronapauze en zomerstop eindelijk weer jeugdwedstrijden bij USV!
De USV junioren zijn afgelopen weekend begonnen met de bekercompetitie, hierbij de resultaten en verslagen.

s’Heerenbroek JO13-1 - USV JO13-1 (4-8)

asv Dronten MO15-1 - USV MO15-1 (2-4)
Afgelopen zaterdag mochten wij voor het eerste sinds maanden weer een wedstrijd spelen. We moesten uit naar Dronten. De meiden hadden er veel zin in. Het werd een leuke wedstrijd. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. Wij kwamen al vrij snel voor met 0-1. Niet veel later maakte ze gelijk. Er werd door de meiden goed gevoetbald. Er werd overgespeeld en er werden mooie acties gemaakt. Bij rust stond het 2-2. Na rust werd duidelijk dat wij de betere partij waren. We scoorden nog 2x. We wonnen de wedstrijd met 2-4. Volgende week spelen we thuis tegen WVF.

VSCO’61 JO15-3 - USV JO15-1 (1-8)

KHC JO15-1 - USV JO15-2 (5-1)

USV MO17-1 – SC Genemuiden MO17-1 (6-1)
Ondanks de lange pauze lijkt het er op dat de speelsters van de MO17 op tijd fit zijn.
Door wat wijzigingen in de verdediging viel nog wel de 0-1, maar hierna ging het lopen.
Gesteund door de wind in onze rug misten we eerst nog twee grote kansen maar daarna werd ook het net gevonden. We gingen de rust in met een comfortabele 4-1 voorsprong.
Ondanks de tegenwind waren we ook in de tweede helft de bovenliggende partij. Door nog twee fraaie doelpunten werd de wedstrijd dik verdiend met 6-1 afgesloten.
Wat leek op een perfecte eerste bekercompetitie werd op het einde nog overschaduwd door een ernstige blessure van onze rechtsback, heel veel sterkte Sigrid!

USV MO17-2 – WVF MO17-2 (7-1)
Na een zeer lange pauze vanwege corona en vakantie, mochten onze meiden thuis de eerste bekerwedstrijd spelen tegen WVF. De eerste helft begon wat stroef, maar wat wil je ook na zo'n lange pauze. Maar onze meiden hielden de eerste paar minuten goed stand en in de 7e minuut scoorde we eigenlijk met onze eerste beste aanval meteen de 1-0 door Lotte na een mooie voorzet van Merle. Maar WVF speelde ook wel goed en het ging eerst aardig gelijk op, maar steeds verder de eerste helft kwamen we beter in ons spel, alleen wilde de bal er weer eens niet in, ook vanwege zeer goed keeperswerk door de WVF keepster. En 1x even niet scherp en vlak voor rust kregen we door een mooi afstandsschot vanaf 20 meter de 1-1 tegen. In de rust een paar kleine opmerkingen, maar vooral blijf lekker voetballen en laat de bal het werk doen. Nou, dat hadden ze goed in hun oren geknoopt, want binnen een kwartier stonden we door goed te voetballen met 4-1 voor, door doelpunten van Suus en Merle. WVF kwam er niet echt meer lekker uit en met de wind in de rug speelden onze meiden een hele mooie en goede 2e helft. En met goed voetbal en beleving door het gehele team, scoorde Lotte, Lisanne en Merle de stand naar 7-1. Ook Tess en Veronique deden goed mee met ons en voetbalden er lekker op los, bedankt meiden. Top wedstrijd om mee te beginnen en nu vooral lekker doorbouwen richting competitie.

USV JO17-1 – Robur et Velocitas JO17-4 (1-3)
We gaan weer beginnen. De eerste wedstrijd sinds een klein half jaar. Bekerwedstrijd tegen Robur et Velocitas uit Apeldoorn. Eerste helft goed van start, 1-0. 2e helft ging het minder, 1-3 verloren. Volgende week uit naar IJVV, aanvang wedstrijd 10 uur.

USV JO17-2 – Olympia’28 JO17-2 (6-2)
Vandaag was het dan eindelijk weer zover, de jongens mochten weer een wedstrijd spelen. Een nieuwe spelersgroep, 2e jaars en 1e jaars en ziedaar een mooi gemengd nieuw team. En dit team staat onder de bezielende leiding van het leiders duo Rolf Jan en Bert. U weet wel, het duo wat afgelopen seizoen graag de prolongatie van het kampioenschap hadden willen bewerkstelligen, maar toen gooide Corona roet in het eten. Wat dan eigenlijk ook een klein gelukje is, want daardoor besloten ze wel om er nog een seizoen aan vast te plakken. Hetzelfde geldt voor de fanatieke, motiverende en betrokken trainer Ian, ook hij besloot om er nog een seizoen aan vast te plakken. Helma draagt zorg voor alle randzaken rondom het team. Kortom, een solide basis aan het roer. Het seizoen is nog niet eens begonnen maar nu al veelbelovend. De spelers hadden er zin in, en zij niet alleen, getuige het grote aantal supporters. Het start signaal klonk over het veld. Blijkbaar was dit toch even wennen, wat betekende dat ook alweer? Oh ja, we zijn begon.... 0-1. Toen wist een ieder weer hoe het spelletje ging en werd er orde op zaken gesteld. Het was een leuke wedstrijd voor de supporters om naar te kijken. 6-2 winst. Op naar volgende week. Dan gaan we naar de andere kant van het fietspad, sv Nieuwleusen.

USV JO17-3 – JVC Dedemsvaart JO17-3 (5-2)

SVZW MO19-1 - USV MO19-1 (3-4)
Na ongeveer 5 maanden zonder voetbalwedstrijden stond er vandaag een bekerwedstrijd op het programma. We hebben al een aantal trainingen gehad met een grote opkomst. Ook zijn we vrijdagavond samen op stap geweest en hebben we een leuke team avond gehad! Zaterdag moesten we al weer vroeg op staan. We gingen samen genieten van een luxe ontbijt die gesponsord werd door Plus Luuk Tijs. Daarna gingen we op naar Wierden waar we onze wedstrijd moesten spelen. We begonnen de wedstrijd niet goed en al snel stonden we met 2-0 achter. We gaven de moed niet op en we bleven door vechten. We kregen meer balbezit en de kansen namen toe. En daar kwam de 2-1 door een prachtige indraaiende corner van Iris. Na goed overspel van ons kwam Lisa in kansrijke positie en ze schoot de 2-2 binnen. We bleven druk vooruit zetten. Door wat verwarring volgde de 3-2 en stonden we helaas weer achter. Het rustsignaal klonk. We bespraken een aantal zaken en daarna gingen we er vol voor. We begonnen goed. Na een goede bal op onze linksbuiten en supersnelle Nicole plaatste ze beheerst de bal achter de keeper en werd het 3-3, daarna was het vooral tegenhouden en SVZW kwam vaak in kansrijke positie, maar ook aan onze kant bleven de kansen ontstaan en weer was Nicole er. Door een goede actie schoot ze de 3-4 binnen !! Yes eindelijk de voorsprong!! Maar er stond nog 20 minuten op de klok. We moesten vooral veel tegenhouden en we creëerden weinig kansen. Yes het eindsignaal klonk en de overwinning is binnen!! Moe maar voldaan gingen we weer naar Nieuwleusen! Volgende week spelen we om tegen SDS’55 mo19-1 uit Wekerom. Op naar de volgende overwinning!

USV JO19-1 – JVC Dedemsvaart JO19-4 (3-2)

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!