Uitslagen en Wedstrijdverslagen USV jeugd 5 september 2020.

De USV pupillen zijn gestart met hun 4 fasen competitie de USV junioren hebben de tweede bekerronde gespeeld, hierbij de resultaten en verslagen.

FC Dalfsen JO8-4 - USV JO8-1 (3-11)

Eindelijk weer een wedstrijd spelen, de kinderen konden niet wachten en telden de dagen af. Het was voor iedereen de eerste keer in de JO8 zowel voor de spelers als de leiders/trainers, dus we waren allemaal benieuwd wat het ging worden. De eerste 20 minuten gingen heel goed, er werd al goed samen gespeeld daardoor stonden ze al gauw met 8-0 voor, de andere 20 min scoorde Dalfsen ook nog 3 x, uiteindelijk werd de eindstand 3-11!! Op naar volgende week…..

JVC Dedemsvaart JO9-1 - USV JO9-1 (10-5)

Lemele JO9-2 - USV JO9-2 (3-4)

USV JO10-1 – FC Dalfsen JO10-2 (19-0)

USV JO10-2 – asv Dronten JO10-5 (12-8)

Yessssssss!!!!! We mogen weer wedstrijden spelen. Na lang wachten is het eindelijk dan zover, we mogen weer een echte wedstrijd spelen. Met ons team zijn we al een paar weken aan het trainen en we hebben een paar wisselingen in het team en nieuwe spelers erbij! Yosco, Milan dv, Milan vd, Olivia, Bas, Tom, Jurre en Jens zullen dit seizoen het shirt van onze sponsor Schuurman Bestratingen verdedigen.

Vandaag stond de wedstrijd tegen Dronten op het programma. Gelukkig speelden we thuis want onze tegenstander was al heel vroeg vertrokken en wij konden dus nog enigszins uitslapen. Om half negen trapten we af. Nog wat zandkorrels in de ogen schijnbaar want we kwamen achter te staan met 1-3. Maar ook toen werden wij wakker en begonnen met dit, nog niet geheel op elkaar ingespeelde, team te scoren ! Door echt leuk voetbal om naar te kijken wisten we de rollen om te draaien en kwamen we op voorsprong in het tweede kwart. De 2x25 minuten die we nu spelen hadden we opgedeeld in 4x12,5 minuten.

Halverwege de wedstrijd stonden we ruim voor en wisten beide partijen nog vaak voor de goal te komen en wist de tegenstander een aantal keren de paal te raken.....gelukje voor ons. Maar we hielden onze voorsprong goed vast en wisten met 12-8 te winnen.

Wat een mooie start ! Goed gespeeld iedereen ! Volgende zaterdag uit tegen Dalfsen, we hebben er zin in.

USV JO11-1 – Lemelerveld JO11-3 (11-1)

JO-11 heeft vandaag een heerlijke wedstrijd gevoetbald. Voor het eerst in de competitie op een groot veld. Het positiespel was goed, de inzet super, er werd veel en goed overgespeeld, veel acties en skills. Het publiek kon o.a. een akka van Marai, een Zidane van Ties en een flits van Levi zien en daarnaast nog vele andere acties. Vandaag een ijzersterk optreden van Muzit en Eldana, een onvermoeibare Joris, Ties die regelmatig vanuit de linksback positie opstoomde tot de achterlijn van de tegenstander was wat het publiek voorgeschoteld kreeg. Levi Hellendoorn was vandaag de aanvoerder zijn training het veld breed houden en het spel verleggen van de ene kant naar de andere kant werd goed uitgevoerd, gastspeler Stijn zorgde direct in de beginfase voor de 1-0 waarna er nog velen volgden. Doelpuntenmakers Stijn 1x, Tijn 2x, Levi Dons 2x, Levi Helledoorn 1x, Ties 3x, Marai 1x en 1 eigen doelpunt zorgden voor 11 goals voor ons de tegenstander wist met een afstandsschot de nul van het scorebord te krijgen. Top en mooi gevoetbald. De grote winnaar vandaag was het publiek.

USV MO15-1 – WVF MO15-1 (2-1)

Afgelopen zaterdag speelden we onze eerste thuiswedstrijd tegen WVF MO15-1. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. Als je de wedstrijd in 1 woord moet samenvatten, dan zou dat het woord ‘strijd’ zijn. Bij rust was het 0-0. Na rust kwamen wij op voorsprong. Helaas kregen we daarna een penalty tegen en werd het 1-1. Lang leek het of dit de eindstand was, maar vlak voor tijd wisten wij nog te scoren. Een verdiende 2-1 was de eindstand!

USV JO15-1 – Nunspeet JO15-3 (6-8)

USV JO15-2 – Go Ahead Kampen JO15-4 (10-1)

IJVV MO17-1 - USV MO17-2 (0-8)

Vanmiddag mochten we onze 2e bekerwedstrijd spelen in IJsselmuiden. Doordat onze rechtsbuiten Suus ziek was, moesten we de opstelling toch iets aanpassen. Maar met Lisa op haar plek waren we voetballend ook heel sterk op de rechterflank. De meiden hadden er zin in en dat lieten ze de eerste helft meteen al zien, want ze speelden net zo goed als de 2e helft van vorige week. Met mooi combinatie en positiespel tikten ze de bal lekker langs de meiden van IJVV. Maar de score werd geopend door ons met een penalty, die werd gegeven i.v.m. een handsbal van IJVV in de 16 meter. Lotte ging achter de bal staan en schoot een strakke 0-1 in het doel. Toen waren de USV meiden los en 5 minuten later lag de 0-2 er al in door een rebound schot van Merle van net buiten de 16 meter. Met mooi voetbal kwamen we veel in de buurt van de 16 meter, maar telkens zat er weer een IJVV voet tussen, waardoor we veel hoekschoppen mee kregen. Vanuit een goede hoekschop van Lisa tikte Lotte slim de 0-3 er in. Toen ging het weer even snel en scoorde de meiden in 15 minuten de stand naar 0-6, door doelpunten van Lotte, Tess en een eigen kop doelpunt vanuit een hoekschop. In de rust een paar dikke pluimen en vooral lekker blijven voetballen. Dat viel niet mee in de 2e helft, want IJVV had hun opstelling aardig omgezet, waardoor we de 2e helft minder aan het voetballen kwamen, ook doordat wij zelf veel te onrustig gingen spelen. Maar opeens ging de knop weer om en gingen onze meiden weer lekker rondspelen en scoorden we nog 2 mooie doelpunten door Lotte, die niet van de bal was te krijgen in de 16 meter. Uiteindelijk nog wat wisselingen van posities gedaan, zodat Tess in de spits kwam en Loïs vanaf het middenveld meespeelde. Top gedaan meiden, was weer een prima teamprestatie, op naar volgende week !

IJVV JO17-1 - USV JO17-1 (7-1)

SV Nieuwleusen JO17-2 - USV JO17-2 (10-1)

5 Sept De eerste zaterdag in september een wedstrijd spelen waren de spelers duidelijk niet meer gewend. Stonden de meeste spelers andere jaren bij de autorodeo te genieten van het spektakel, van spektakel op het veld bij SV was helaas weinig te merken. Tenminste niet door usv. 10-1 an de broek. Verdiende winst voor de buren. Veel leermomenten rijker op naar volgende week. Uit naar Genemuiden. 

USV MO19-1 – SDS’55 MO19-1 (0-0)

Afgelopen zaterdag stonden wij om 14:30 aan de aftrap van onze tweede bekerwedstrijd. Vol goede moed begonnen wij aan de wedstrijd, dit was ook terug te zien in ons spel. Er werden verscheidene kansen gecreëerd en het overspel ging erg goed. Helaas wisten wij de eerste helft niet te scoren en gingen we met 0-0 de rust in. Al snel in de tweede helft merkten wij dat we wat afgezwakt waren wat zorgde voor meer kansen voor de tegenstander, gelukkig wisten we onszelf te herpakken. Met nog een aantal doelpogingen bleven de doelpunten uit en eindigden we met een 0-0 gelijk spel.

SV Nieuwleusen JO19-3 - USV JO19-1 (1-15)

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!