USV zondag naar Balkbrug voor beker

USV heeft geen beste week achter de rug. Zondag werd in en tegen Raalte de bekerwedstrijd tegen de kersverse 4e klasser met 2-0 verloren. Dat zag er overigens in het begin helemaal niet naar uit. Maar toen USV verzuimde de verwachte openingstreffer te scoren, kreeg de thuisploeg steeds meer spelaandeel. Dat beeld zette zich na rust voort, zodat na afloop de uiteindelijke overwinning van Raalte door niemand werd betwist. Dinsdagavond kreeg USV in Hellendoorn een geweldige draai om de oren van de plaatselijke fusieclub. Het vermoeden vooraf dat deze oefentegenstander misschien een maatje te groot was, werd pijnlijk bewaarheid op sportpark De Voordam. vv Hellendoorn lag dit voorjaar op koers richting 2e klasse toen de competitie door corona werd stilgelegd. En zal dan ook komend seizoen opnieuw van plan zijn hoge ogen te gooien. USV werd volledig overklast. Na een ruststand van 5-0, stokte de teller op 8-0. En dat was op de late dinsdagavond niet eens geflatteerd.

Met nog een week te gaan voor de start van de competitie staat zondag de laatste bekerwedstrijd in de poule op het programma. USV gaat op bezoek bij buurman Balkbrug. Beide ploegen zijn uitgeschakeld voor het vervolg. In theorie kan het nog, maar het moet wel heel raar lopen wil Raalte de koppositie nog uit handen geven.

Balkbrug intussen vaste prik voor de beker
Het wordt zondag alweer de vierde keer in 6 jaar tijd dat beide ploegen elkaar tegenkomen in de poulefase van het bekertoernooi. Even opfrissen:

31 augustus 2014: Balkbrug- USV 0-4. 18. Rick Timmerman 0-1, 30, 65, en 70. Sander Schaeffer 0-2, 0-3 en 0-4.

10 september 2017: USV- Balkbrug 2-1. 19. Patrick Bloemberg 0-1, 28. Frank Kuiper 1-1, 58. Sander Schaeffer 2-1.

9 september 2018: Balkbrug- USV 1-2. 10. Leon Kooiker 0-1, 50, Jhonata Cesario 0-2, 55. Jordy Drietelaar 1-2.

2021 Balkbrug drukte
USV valt aan in de meest recente bekerontmoeting op sportpark De Balk. 

De nieuwste bekereditie van Balkbrug- USV op sportpark de Balk aan de Hoogeveenseweg begint zondag om 14.00 uur. Scheidsrechter is Edwin van de Broek.

Bekerprogramma en -uitslagen poule USV
30 augustus: USV- Vilsteren 5-0 / Balkbrug- Raalte 0-7.
Afgelopen zondag: Raalte- USV 2-0 / Vilsteren- Balkbrug 1-1.
Komende zondag: Balkbrug- USV / Vilsteren- Raalte.
Alleen de winnaar van deze bekerpoule plaatst zich voor de volgende ronde.

Dit weekend te zien op sportpark Hulsterlanden
Net als vorige week gaan de juniorenteams verder met het bekertoernooi, terwijl de jongste teams al competitie spelen. Om 8.30 uur klinkt het eerste fluitsignaal. Altijd leuk: de Kaboutertraining om 10.00 uur. Speciale aandacht voor de MO17. Zowel MO17-1 als 17-2 kan zich plaatsen voor de volgende ronde. Respectievelijk Mariënberg (13.00 uur) en BAS (9.45 uur) zijn de tegenstanders. Om 14.30 uur bekert USV 2 (zat) tegen HHC. Op zondag begint USV 3 om 10.00 uur aan de competitie tegen Zuidwolde. De overige teams spelen uit.

Compleet wedstrijdprogramma
Nieuwsgierig naar alle programma’s voor komend weekend en verder? Klik dan op de homepage bovenaan in de navigatiebalk op Programma & Uitslagen. Dan verschijnt de zogenoemde widget. Je ziet vier knoppen. Onder de knop links staan alle thuiswedstrijden. Onder tweede knop alle uitwedstrijden. Daarnaast de knop met de uitslagen en helemaal rechts kun je terecht voor landelijk voetbalnieuws. Of ook makkelijk: download de voetbal.nl app.

Welkom op sportpark Hulsterlanden, maar gebruik je gezond verstand
Houd je aan alle corona-maatregelen. Houd afstand, volg looplijnen, registreer je, nies in je elleboog. Spreek elkaar aan op ongewenst gedrag. Ga niet schreeuwen. Ga langs de lijn niet schouder aan schouder staan. En blijf thuis als je je niet lekker voelt. Gebruik je gezond verstand! Lees elders op deze site het volledige USV corona-protocol.

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!