Wonderlijke bekerontknoping USV.

Op bezoek bij Balkbrug, met de klok op 70 en een stand van 0-3, kwam tijdens een blessurebehandeling een oplettende USV-supporter ineens met het nieuws dat Raalte op achterstand stond bij Vilsteren.

Smartphones kwamen uit de zak. Voetbalapps werden druk bekeken. Conclusie: USV had nog een paar doelpunten nodig. Direct bij de spelhervatting zette Stan Scholten zijn voet succesvol tegen de bal: 0-4. In blessuretijd scoorde Stefan Boers ook nog de 0-5. Dat was genoeg. USV bekert verder op doelsaldo. Na de nederlaag van vorige week in Raalte had helemaal niemand rekening gehouden met dit scenario.

Op het zonnige sportpark De Balk had USV voortdurend balbezit, maar het ging voor rust allemaal veel te stroperig. Alleen Dennis van der Veen vond een gaatje. En dat ook nog via een been van een Balkbrug verdediger. Dankzij de goed keepende Sven Emmink en spelmaker Nick Jansen hield Balkbrug verder stand. Na rust werd dat snel anders. Toen schakelde USV een versnelling hoger. Vooral door de turbo van de ingevallen Stefan Boers kwam de thuisploeg steeds vaker in de problemen. Daardoor liep de teller op het scorebord alsnog op naar een handvol treffers.

Balkbrug- USV 0-5 (0-1): 21. Dennis van der Veen 0-1, 49. Max Schaeffer 0-2, 59. Roy Kuiers 0-3, 72. Stan Scholten 0-4, 90. Stefan Boers 0-5.

USV bekert onverwacht verder. Met dank aan Vilsteren. Een opsteker na een wisselvallige voorbereiding. Zondag begint de competitie. Dan gaat USV op bezoek bij Olyphia. Aftrap om 14.00 uur op sportpark Spokedam in Noordwolde.

USV zet maar weer eens een aanval op

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!