USV vrijdag gastheer 7 tegen 7 competitie.

Sportpark Hulsterlanden is vrijdagavond het decor van de aftrap van het nieuwe seizoen van de 7 tegen 7 competitie.  USV heeft zich met 3 teams aangemeld voor deze maandelijkse voetbalactiviteit op de vrijdagavond. Andere teams zijn sv Dalfsen (2 teams), OZC (2 teams), Lemelerveld (2 teams), Hoonhorst, OVC ’21, ASC ’62, Vilsteren en sv Nieuwleusen. Met het oog op de corona-regels gaat USV de boardinghal inrichten om na afloop ruimte te bieden aan alle deelnemers. Dankzij de medewerking van sv Nieuwleusen is ook voldoende kleedruimte beschikbaar voor de aanwezige teams. De eerste wedstrijden beginnen om 19.30 uur. De volgende tot nu toe bekende speeldata zijn 9 oktober, 30 oktober, en 20 november.

Welkom op Hulsterlanden, maar gebruik je gezond verstand

Houd je aan alle corona-maatregelen. Houd afstand, volg looplijnen, registreer je, nies in je elleboog. Spreek elkaar aan op ongewenst gedrag. Ga niet schreeuwen. Ga langs de lijn niet schouder aan schouder staan. En blijf thuis als je je niet lekker voelt. Gebruik je gezond verstand! Lees elders op deze site het volledige USV corona-protocol.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!