Helft teams 3D naar volgende ronde beker.

Bij USV was zondag tot ongeveer half 4 niemand bezig met de volgende bekerronde. Het publiek genoot vooral van het zonnetje of deed een drankje op het terras bij Balkbrug. Binnen de lijnen had USV na een gezapige eerste helft de score intussen wat opgevoerd. Maar ineens werden de oren gespitst. Vilsteren zou bezig zijn aan een stunt tegen Raalte. Huh? Nee, dat leek de verzamelde  voetbalkenners een stug verhaal. Maar het was geen fakenieuws, zo bleek ook al snel uit het twitterbericht van kamerlid en Vilsteren-supporter Maurits von Martels. Het balletje met de naam van USV erop zit gewoon in de koker bij de komende loting. Een onverwachte meevaller.

Hoe presteerden de andere ploegen uit 3D in de beker?

Precies de helft (7) van de ploegen uit 3D werd poulewinnaar en wist zich zo te plaatsen voor de knock-out ronde.  Daarvan hadden 5 clubs een vlekkeloze reeks. HODO, Ruinen, Steenwijkerwold, Trinitas en Oldeholtpade wonnen alle wedstrijden. Vooral de laatste ploeg maakte compleet gehakt van de tegenstanders: doelcijfers 20-1. Oldemarkt gaat net als USV door op doelsaldo.

De volgende ronde staat voor het weekend van 15 november op het programma. USV bekert als enige van dit gezelschap in district Oost.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!