Pupillen van de week 27 september 2020

We hebben ze gemist, maar eindelijk waren ze er weer, de pupillen van de week!

Hierbij de foto en verslagen van onze eerste twee pupillen van de week Olivia Omlo uit de JO10-2 en Floris Verheij uit de JO10-1. En wat waren ze onder de indruk, staf en spelers USV 1 bedankt!

Olivia Omlo:

Ik vond het leuk om een dagje mee te lopen met USV 1. Ik vond het ook leuk om de shirts uit te delen. En het allerleukste vond ik de spannende voetbalwedstrijd tegen HODO. HODO was ook een goeie club. Maar USV blijft de beste. Niks kan USV verslaan!

Groetjes Olivia

Floris Verheij:

Vorige week was ik pupil van de week. Dat was erg leuk want ik mocht bij de wedstrijdbespreking zijn en ik mocht in de dug-out bij de wissel spelers zitten. Aan het eind van de wedstrijd kreeg ik een bal met de namen van alle spelers. Leon had een héle mooie kopbal in de wedstrijd. Dat werd een doelpunt! En we hebben gewonnen! De spelers van Heren 1 zijn heel aardig.

Groetjes Floris

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!