Uitslagen en Wedstrijdverslagen USV jeugd 03 oktober 2020

Hierbij de resultaten en verslagen van de derde competitieronde van de Junioren en de vijfde (en tevens laatste competitieronde eerste fase) van de Pupillen:

USV JO8-1 – Berkum JO8-5 (7-6)

Afgelopen zaterdag moesten we thuis tegen Berkum. Berkum had tot nu toe alles nog gewonnen dus dat kon nog wel eens lastig worden.  De eerste tien minuten ging het redelijk gelijk op. Berkum  kwam als eerst tot scoren, 0-1 , vrij snel viel een beetje ongelukkig ook de  0-2. USV liet het er niet bij zitten  en scoorde de 1-2. De twintig minuten die volgenden was USV niet minder, al deed de stand anders vermoeden, ze kwamen 3-6  achter. Dus moest het de laatste tien minuten gebeuren (een beetje uitgedaagd worden door de tegenstander werkte zeker mee) ze gingen  er vol voor,  de ene goal na de andere viel, zo gingen ze uiteindelijk toch nog met de winst er vandoor, 7-6. Goed gespeeld!

USV JO9-1 – Lemelerveld JO9-3 (19-4)

Vandaag moesten we voetballen zonder publiek, maar achter hek verzamelden zich toch nog enkele trouwe supporters. En wat werden ze beloond! Al snel kwamen we op voorsprong, nu was het zaak om de aandacht erbij te houden, omdat deze nog wel eens wil verslappen bij een voorsprong. Nu gebeurde dit niet, na intensieve trainingsarbeid gericht op samenspelen, vlogen de ballen erin. Je zag de jongens zichtbaar genieten (en de leiding stiekem ook wel) dat het met samenspel eigenlijk veel leuker is om te scoren. Af en toe nog wat mooie solo acties, maar dat moet ook kunnen. Het tikkie takka voerde de boventoon. De tegenstander prikte ook nog wat goals mee, dus het was echt niet eenrichtingsverkeer. De eindstand kwam uit op 19-4. Deze week gaan we trainen om de keeper te betrekken bij het samenspel, want hopelijk kunnen we de jongens bijbrengen dat het niet erg is om terug te spelen en daarmee het spel naar de andere kant te verleggen. We hebben hiervoor even de tijd, het is wachten op het nieuwe wedstrijdprogramma.

FC Dalfsen JO9-4 - USV JO9-2 (1-15)

USV JO10-1 – SV Nieuwleusen JO10-1 (9-5)

WVF JO10-4 - USV JO10-2 (9-5)

USV JO11-1 – JCHW JO11-1 (8-4)

Corona. Geen publiek. Geen skills. Geen akka’s. Geen rainbows. Geen Zidane’s. Geen panna’s. Geen scharen. Geen mooie combinaties. Geen sfeer. Het publieksteam van USV had er vandaag moeite, er een mooie pot van te maken. Na een moeizaam eerste drie kwart van de wedstrijd en een 3-1 achterstand stonden gelukkig een paar spelers op die boven de rest uitstegen en zo gezamenlijk de vorige week al veilig gestelde poulewinst af te sluiten zonder puntverlies. Klasse!!! Doelpuntmakers voor ons waren Marai 1x, Ties 2x, Joris 1x, Luuk 2x, Tijn 1x, Levi Dons 1x. Op naar een nieuwe poule en hopelijk weer publiek, dit hebben we nodig.

Lemele JO12-1 - USV JO12-1 (6-0)

SEH JO13-2 - USV JO13-1 (3-6)

USV MO15-1 – SC Genemuiden MO15-2 (2-3)

Afgelopen zaterdag speelden we thuis tegen Genemuiden. Op papier zouden beide teams aan elkaar gewaagd moeten zijn en dit bleek ook zo te zijn. Wij kwamen op voorsprong door 2 mooie doelpunten. Helaas kwamen zij terug tot 2-2. Dit leek ook de  Einduitslag, maar helaas scoorden zij net voor het eindsignaal nogmaals, waardoor wij onze eerste wedstrijd dit seizoen verloren. Komende zaterdag spelen we uit tegen Dalfsen.

SV Nieuwleusen JO15-3 - USV JO15-1 (1-7)

Hardenberg’85 JO15-2 - USV JO15-2 (0-4)

FC Dalfsen MO17-2 - USV MO17-1 (1-8)

Vandaag naar Dalfsen tegen het eerstejaars team van de FC. Na de twee lastige wedstrijden tegen Olympia en SVI was het wel weer een keer lekker voetballen tegen een tegenstander die met name fysiek nog veel te kort komt. Ondanks dat was het in de eerste twintig minuten nog knap lastig omdat wij slordig omgingen met de eerste kansen. Hierna begonnen we goed te voetballen en wisten de speelsters elkaar blindelings te vinden wat een aantal mooie aanvallen en uiteindelijk 8 doelpunten opleverde! Volgende week spelen we thuis om 13.00 uur tegen de MO17-1 van Lemelerveld.

SVI MO17-1 - USV MO17-2 (2-0)

Vandaag werd het sowieso een lastige uitwedstrijd in Zwolle door de gebeurtenissen van vorige week, toen SVI bij ons thuis tegen de MO17-1 speelden en toen met 2-1 verloren en daar, laten we het netjes zeggen: niet erg blij mee waren. Dus de meiden en leiders van SVI zinden vandaag op wraak en dat was te merken vanmorgen, want het was meteen volle bak er op, waardoor we de eerste helft totaal niet aan het voetballen toe kwamen. In de 6e minuut kregen we meteen vanuit een corner door een nette kopbal de 1-0 al om de oren. We waren zelf te onrustig qua voetbal en werden door allerlei dingen uit ons spel gehaald. In de 25 viel de 2-0 , omdat het middenveld hun man lieten lopen, waardoor de verdediging moest kiezen, waardoor het helaas ook daar fout ging. Maar onze meiden bleven knokken , maar helaas creëerden we zelf veel te weinig doelkansen. In de 2e helft ging het veel beter en stonden we qua team veel beter, maar helaas weer veel te weinig doelkansen gecreëerd. De grootste kans op 2-1 werd helaas tegengehouden door hun keepster, waardoor de eindstand 2-0 bleef. Een dikke pluim voor onze meiden, want ondanks alle gebeurtenissen op het veld, bleven ze knokken en veel inzet tonen. Gauw vergeten en op naar de volgende wedstrijd.

USV JO17-1 – Rohda Raalte JO17-2 (6-2)

Lemelerveld JO17-2 - USV JO17-2

De eerste Corona afgelasting waarbij een jeugdteam van USV is betrokken.

USV JO17-3 – ZAC JO17-4 (12-0)

Den Ham MO19-1 - USV MO19-1 (8-1)

Vanochtend al vroeg op pad voor onze derde competitiewedstrijd. Aangekomen in Den Ham begonnen we gezamenlijk een goede warming-up die we van tevoren hadden uitgedacht. Daarna vertrokken we met zijn allen naar het wedstrijdveld. Eenmaal bij het veld kwamen we tot de ontdekking dat de verhouding van het veld niet helemaal was zoals het had gemoeten. Maar goed we moeten het maar doen met de scheve zijlijnen en doelen die niet recht tegenover elkaar staan. Het is 9:45 als de wedstrijd begint. Vol goede moed gaan we van start. Helaas is het al snel een 0-1 achterstand waarop daarna nog 3 doelpunten tegen volgen. De eerste helft dus 0-4 achter maar dit mag de pret niet drukken. Om 10:30 is het rust. Met zijn allen genoten we van een heerlijk bakje fruit die een van de moeders voor het hele team heeft klaargemaakt. Met de genuttigde vitamientjes en de laatste verbeterpuntjes die we hadden besproken gingen we door met de tweede helft. Ook deze helft ging niet van harte en we stonden al snel met 0-6 achter. Om 11:20 maakte de tegenstander een handsbal wat leidde tot een vrije trap voor USV.  Een prachtig schot in het doel heeft ervoor gezorgd dat we nu 1-6 stonden. Helaas was het geluk van korte duur want niet veel later zorgde een eigen goal ervoor dat de stand 1-7 werd. In de laatste 10 minuten wist Den Ham nog een laatste doelpunt te scoren wat de eindstand tot 1-8 maakte. Erg jammer voor het verlies maar aan de inzet lag het zeker niet ! Nu op naar volgende week, thuis tegen Heino. 

USV JO19-1 – SVV’56/Kloosterhaar JO19-1 (2-6)

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!