Knappe koppen gevraagd

2021voetbalnl app

Het is helaas weer een voetballoze periode. Maar we blijven hopen op betere tijden. Dus toch even dit. Belangrijk voor alle voetballers vanaf de leeftijdscategorie onder 13 jaar en ouder is dat zij een correcte foto in de voetbal.nl app hebben. Tot en met 31 oktober kunnen leden zelf hun spelerspasfoto toevoegen/wijzigen via de voetbal.nl app.

Zo doe je dat
Ga op de voetbal.nl app naar ‘Instellingen’. Kies dan voor ‘Mijn persoonsgegevens’. Bovenaan kun je met je foto aan de slag. Heel simpel. Het hoeft geen officiële pasfoto te zijn. De scheidsrechter moet wel kunnen zien dat jij het bent. Dus geen zijaanzichten, petjes of zonnebrillen.

Lukt het niet?
Stuur dan je foto naar je teammanager. Die kan het wijzigen in de KNVB Wedstrijdzaken-app.

Nu je toch bezig bent met je gegevens
Scroll in de app nog iets verder naar beneden. Dan kom je bij ‘Zichtbaarheid’. Daar heb je 3 keuzes:

Normaal: Jouw foto en naam zijn zichtbaar.
Beperkt: Alleen jouw naam is zichtbaar.
Afgeschermd: Jouw naam en foto zijn onzichtbaar. Met uitzondering van de Wedstrijdzaken-app. Een scheidsrechter moet immers kunnen controleren of jij het bent.

‘Afgeschermd’ en ‘Afgeschermd’ hebben morgen kantinedienst
USV gaat steeds meer doen met de koppelingen die beschikbaar zijn via het systeem van de KNVB. Je hebt het vast weleens gezien op de schermen bij USV. Dan staat er bij kantinedienst: ‘Afgeschermd’ in plaats van de naam van de betreffende barkeeper. Dat komt omdat zijn of haar status op ‘Afgeschermd’ staat. Vaak is dat geen bewuste keus. Dus hier een oproep: als je er geen bezwaar tegen hebt zet dan de instelling van jouw ‘Zichtbaarheid’ in elk geval op beperkt.

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!