Zware bekerloting USV

 

Vrijdag is geloot voor de eerste knock-outronde van het bekertoernooi. Met een uitwedstrijd tegen Go Ahead Kampen rolde er voor USV een stevige kluif uit de koker. Go Ahead Kampen is lijstaanvoerder in de 1e klasse D van het zaterdagvoetbal. In de poulefase waren FC Horst, WVF en Heerde de tegenstanders. Deze bekerronde staat oorspronkelijk gepland voor zaterdag 14 november, maar dat lijkt onhaalbaar gezien de duur van de huidige corona-beperkingen. Als er alweer gevoetbald mag worden ligt een doordeweekse ontmoeting meer voor de hand.    

USV 2 (zondag) plaatste zich ook voor de volgende ronde en lootte een thuiswedstrijd tegen Wacker 2. Ook hier is de speeldatum (zondag 15 november) twijfelachtig.     

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!