Wie jarig is, trakteert!

USV mondkapje

Covid 19 heeft ons jubileumjaar ernstig verstoord. We hadden veel activiteiten georganiseerd, alleen de reünie, de jubileumreceptie en de Buitengewone Ledenvergadering hebben doorgang gevonden.

Wie jarig is, trakteert!

Het bestuur van USV heeft twee weken geleden opdracht gegeven voor het produceren van 750 mondkapjes. Onze bedoeling is dat ieder lid een mondkapje krijgt. Een cadeautje dus!

Een collectorsitem, die je gewoon kan gebruiken. Het is een wasbaar exemplaar!


Drive-by op parkeerterrein van USV
De mondkapjes zullen op zaterdag 31 oktober 2020 worden uitgereikt. We staan op het parkeerterrein van USV, waar je kan langsrijden en een mondkapje uitgereikt krijgt. Kom je voor meerdere leden (voor families wel zo handig), dan kan je er evenzoveel meenemen. We zullen bijhouden wie er een mondkapje heeft afgehaald, zodat we weten wie ‘m nog tegoed heeft. Ook op trainingsdagen zullen de mondkapjes afgegeven worden aan de spelers/trainers.

Afhalen:   Parkeerterrein USV
Zaterdag 31 oktober 2020 van 9.30 uur – 11.30 uur. 

Extra mondkapjes kosten €6,00 per stuk. Let op: op=op

Met sportieve groet,

Bestuur USV

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!