Algemene Ledenvergadering Supportersvereniging USV.

                              

 

Normaal gesproken zou in de maand november 2020 de Algemene Ledenvergadering van de Supportersverenging USV plaatsvinden en zouden de leden van de Supportersvereniging de uitnodiging hiertoe al enkele weken geleden hebben ontvangen.

Het zal niemand verbazen dat we, uiteraard vanwege de corona-maatregelen, besloten hebben de Algemene Ledenvergadering 2020 te schrappen. Mochten de corona-maatregelen in de komende weken zodanig versoepeld worden dat een Algemene Ledenvergadering mogelijk wordt, dan gaan we opnieuw in overweging nemen om de Algemene Ledenvergadering alsnog te doen plaatsvinden.

Zal een eventuele versoepeling van de corona-maatregelen NIET leiden tot het besluit om de Algemene Ledenvergadering alsnog op de USV-kalender te plaatsen dan worden de leden van de Supportersvereniging USV uiteraard wel in de gelegenheid gesteld het jaarverslag alsmede de financiële cijfers in te zien en hierover eventuele vragen te stellen.

Voor het financiële jaarverslag en de begroting van de penningmeester en/of het jaarverslag van de secretaris kan contact worden opgenomen met Gerjan Kappert en/of Hans Wink.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Supportersverenging USV.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!