Nieuwjaarsreceptie USV

FB IMG 1608832192099

Beste USV-ers,

 
Namens het bestuur van USV en het bestuur van de Supportersvereniging kondigen we onze USV nieuwjaarsreceptie aan. Die wordt gehouden op zaterdag 9 januari 2020, vanaf 15.30. Vanwege de coronamaatregelen een digitale bijeenkomst, maar een prachtig evenement waar je bij moet zijn en is toegankelijk van jong tot oud! Enige vereiste: je zult toegang moeten hebben tot Youtube (en in bezit van mobiele telefoon). Oproep aan de jeugd: mocht je ouders, opa’s en/of oma’s, ooms/tantes hebben die vanwege het ontbreken van computer, laptop of tablet (en telefoon) niet kunnen meedoen, help ze ermee!  
 
Er is veel nieuws te melden, er is veel interactiviteit tijdens de receptie, er zijn prijzen te winnen en het wordt reuze gezellig. Een echte kantinesfeer, maar (helaas) wel vanuit ieders huiskamer bij te wonen.
Meer nieuws hierover na de kerst.
 
Ik wens u fijne kerstdagen toe!
 
Met vriendelijke groet,
Michiel Smudde
 
Voorzitter USV
 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!