Yves Heskamp na de zomer aan de slag in Ommen.

USV presenteerde afgelopen zaterdag Mathijs van Faassen en Theo van ’t Zand als opvolgers van huidige hoofdtrainer Yves Heskamp. De Meppeler vond intussen een nieuwe uitdaging in Ommen. Hij wordt na de zomer de eerste oefenmeester van de dan hagelnieuwe fusieclub FC Ommen. Mocht de beoogde samensmelting van OVC ’21 met OZC vertraging oplopen, dan gaat Yves Heskamp aan de slag bij zaterdagclub OZC.

Bij USV eindigde Yves Heskamp in zijn eerste seizoen (2018/2019) na een sterke eindsprint als 6e.   Vorig seizoen stond USV bij het onderbreken van de competitie op een knappe 3e plek. Ook dit seizoen ging op slot door corona. USV speelde slechts 3 wedstrijden en ook in aangepaste vorm is een hervatting van de competitie hoogst onzeker.    

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!